Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tej ofercie Minecrafta Premium?

Z1ROL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam kupiłem na g2a polecam :)

Lenovo IdeaPad Y50-70

Procesor: Intel Core i7-4710HQ 2.5 GHz
Karta grafiki: NVIDIA GeForce GTX 860M - 4096 MB
Pamięć: 8192 MB  

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć w 100% pewność to się opłaca. Choć teraz dużo osób sprzedaje konta znacznie taniej ale w tym wypadku nie masz w 100% pewności że ktoś cię nie oszuka.

Opublikowano

Kupuj z G2A Shieldem, a cię chyba nie okradną, bo zwrócą pieniądze. Jeżeli chodzi o cenę to co cię to obchodzi, skoro pewnie jesteś dziecko Mc i musisz to mieć nawet jeżeli będzie za 300zł, zabiłbyś mamę, tatę i rodzeństwo (tak niby się dzieje). Nie wiem po co na takie gowno wydajesz aż 90 zł, skoro większość serwów to nopremium.

9037814477036501451192.png

Opublikowano

Kupuj z G2A Shieldem, a cię chyba nie okradną, bo zwrócą pieniądze. Jeżeli chodzi o cenę to co cię to obchodzi, skoro pewnie jesteś dziecko Mc i musisz to mieć nawet jeżeli będzie za 300zł, zabiłbyś mamę, tatę i rodzeństwo (tak niby się dzieje). Nie wiem po co na takie gowno wydajesz aż 90 zł, skoro większość serwów to nopremium.

Czemu tak uważasz?
Opublikowano

Kupuj z G2A Shieldem, a cię chyba nie okradną, bo zwrócą pieniądze. Jeżeli chodzi o cenę to co cię to obchodzi, skoro pewnie jesteś dziecko Mc i musisz to mieć nawet jeżeli będzie za 300zł, zabiłbyś mamę, tatę i rodzeństwo (tak niby się dzieje). Nie wiem po co na takie gowno wydajesz aż 90 zł, skoro większość serwów to nopremium.

Czemu tak uważasz?

Mam negatywne wrażenie do Minecrafta. O tych zabójstwach mówiła Pani od Historii. A cena aż 90zł, a twórca chyba się nie stara, pierwsza wersja MC została zrobiona w 2 dni, za taką charówkę mam płacić 90zł, jest jeszcze nie wiem czy legalne nopremium i to chyba większość serwów (nie znam się dobrze).

9037814477036501451192.png

Opublikowano

Czemu tak uważasz?

Mam negatywne wrażenie do Minecrafta. O tych zabójstwach mówiła Pani od Historii. A cena aż 90zł, a twórca chyba się nie stara, pierwsza wersja MC została zrobiona w 2 dni, za taką charówkę mam płacić 90zł, jest jeszcze nie wiem czy legalne nopremium i to chyba większość serwów (nie znam się dobrze).
Mówi osoba która wierzy starej kurwie od historii.

Ja również bym nie wydał tyle hajsu na tą grę ale masz to kupuj.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Generalnie z G2A nigdy nie miałem żadnych problemów i mogę ich polecić. Pamiętaj jednak, żeby starać się kupować produkty od osób, które mają głównie komentarze pozytywne. Jeśli w razie nieprawidłowości klucza chcesz dokonać reklamacji to musisz dołożyć te 5 zł do G2A Shield. Na Twoim miejscu zakupiłbym jednak minecrafta na oficjalnej stronie, bo cena na g2a po dodaniu shielda, VAT oraz prowizji za przelew paypalem/paysafecardem lub inną płatnością wyniesie Cię to prawdopodobnie tyle co na stronie Mojangu.

Opublikowano

Lepiej wydać te 90zł niż ryzykować, że Cię ktoś w konia zrobi ponadto Mojang takie konta blokuje teraz mi się obiło o ucho.

G2A polecam sam tam kupiłem :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...