Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bulid]Loki oraz porady

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki bulid oraz porady jak grać bo ledwo co za czołem grać i kupiłem sobie go i nie wiem co na niego składać oraz jaką taktykę obrać nim 

Opublikowano

warrior-tabi.pngjotunns-wrath.pngmasamune.pngtitans-bane.pnghydras-lament.pngdeathbringer.png

Jeden z przykładowych buildów. Lokiego można budować na milion różnych sposób, należy jednak pamiętać, że tutaj liczy się przede wszystkim DMG! W 3 sezonie każdy assassins kupuje te itemek na deffa, ale uważam to za marnowanie slotu, w przypadku tego boga. 

Jak grać? 

Loki, jak sam opis wskazuje, to bóg podstępu. Najbardziej skuteczne okazuje się wybijanie przeciwnego teamu z zaskoczenia, najlepiej pojedynczo. Ogromnym atutem tej postaci jest siła w ataku; jak Loki się na kogoś rzuca, to w 90% go rozwala. Zawsze należy szukać okazji, aby zajść wrogów od tyłu, sprawić, by nie mogli ciebie namierzyć. Bóg ten jest niestety papierowy, dlatego wchodzenie nim od przodu, to zły pomysł. Przykładowy Janus ma Lokiego na jeden skill. 

Także, szukaj okazji do solowych potyczek, a w nich masz ogromną przewagę. Dzięki swojej 2 możesz bardzo łatwo zmylić rywali i wejść od strony, gdzie w ogóle się ciebie nie spodziewają. Wykorzystaj te atuty. 

Opublikowano

Niedawno go kupiłem, nawet skin z promocji. Według mnie jest to postać, która wymaga cierpliwości, jak zresztą każdy assasin. Musisz skryć się w odpowiednim miejscu i wyczekiwać na swoją ofiarę. Najlepiej wybierać te, które mają najmniejszą obronę oraz nie mogą zbyt szybko uciec od Ciebie. Zdarza się tak, że przeciwnik potrafi odskoczyć na 5% życia.

Postać bardzo fajna ale wymaga trochę czasu by ją ograć, przede wszystkim czajenie się i szukanie odpowiedniej ofiary. 

Jeżeli masz okazję, to polecam najpierw wbić w przeciwnika na niewidce i zachować ulti, bo przeciwnik jak wspomniałem może odskoczyć, wtedy warto wykorzystać ulti. To też zależy od sytuacji, jeżeli przeciwnik ma te 30% mniej hp wtedy na ulti wskakujesz i koleś leży na hita. 

Ważne aby atakować od tyłu.

ulpdoa6f345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...