Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie aktualnie kupić konto?

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Wiem, że takich tematów były już setki, ale większość tematów jest stara i czasami nieaktualna :)

Gdzie polecacie kupić konto 30 lvl? W miarę tanio i bezpiecznie ;)

916741414680034286162.png

Opublikowano

W sumie to nie ma takiego całkowicie bezpiecznego miejsca, w którym będziesz mógł kupić konto, może spróbuj na giełdzie MPC.

Chodzi mi o to, żeby było w miarę bezpiecznie i przede wszystkim TANIO (konto musi miec runki albo dużo IP)

916741414680034286162.png

Opublikowano

W sumie to nie ma takiego całkowicie bezpiecznego miejsca, w którym będziesz mógł kupić konto, może spróbuj na giełdzie MPC.

Chodzi mi o to, żeby było w miarę bezpiecznie i przede wszystkim TANIO (konto musi miec runki albo dużo IP)

Od zaufanego kolegi to jedyna bezpieczna opcja.Konta wybocone mogą być zbanowane a konta od randomowych ludzi odzyskane po jakims miesiacu.Generalnie polecam ci samemu sie pomeczyc i wylevelowac konto ewentualnie zainwestowac troche rp zeby przyspieszyc proces ;P

Opublikowano

lolskinshop.com dużo sposobów zapłaty (między innymi psc), randomowe konto z 1-10 skinami, 16-70 postaci, każdy możliwy region, randomowe runy, 30 poziom gotowy do rankedów, gwarancja bezpieczeństwa, dosyć tanio wliczając stosunek za cenę

Opublikowano

lolskinshop.com dużo sposobów zapłaty (między innymi psc), randomowe konto z 1-10 skinami, 16-70 postaci, każdy możliwy region, randomowe runy, 30 poziom gotowy do rankedów, gwarancja bezpieczeństwa, dosyć tanio wliczając stosunek za cenę

skad oni biora te konta? 

Opublikowano

Nie masz stu procentowej pewności że konto które zakupisz jest czyste, nigdy nie będzie bezpiecznego miejsca gdzie kupisz konto zawsze jest ta obawa że po zakupie konto zostanie zbanowane lub odzyskane przez sprzedawce i pieniądze które włożyłeś zostaną wyrzucone w błoto, jeszcze są strony od konta ale połowa z nich były levelowane na botach i prędzej czy później konto zostaje zbanowane lub wykryte. 

Opublikowano

A może zamiast kupować konto, załóż sobie nowe, na którym będziesz grał z 2-3 gierce dziennie... będzie to kosztowało sporo czasu, ale będziesz, pewien, że wszystko jest ok. Nie wiem ile grasz w lola dziennie, ale chyba warto to przemyśleć a nie łasić się na konto wyexpione przez boty, czy też innych graczy, pamiętaj że ZAWSZE pierwszy właściciel odzyska to konto bez większych problemów, a ty tylko stracisz kase, cierpliwość i zaufanie do innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...