Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

komak4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zakończyłem grę w wota i proszę o wycenę konta.

Zapewne nie będzie wiele warte, ale każda kasa studentowi się przyda :)

Niemcy:

1.W garażu:

- G.W.Panther 1perk, drugi 4%

- Pg.Pz.IV

- Tiger II

- Pz. 1C

2.Zbadane:

- G.W.Tiger P

- Leopard

ZSRR:

1.W garażu:

- T-60

- T-150 1perk, drugi 88%

- ISU-152

- KV-13

- IS-3 1perk, drugi 92%

- IS-7 2 perki, trzeci 30%

- BT-7 artillery

2.Zbadane:

-KV-3

-KV-2

USA:

1.W garażu:
 - M5 Stuart
 - M41 HMC
 - Hellcat
 - M4A3E2 Sherman Jumbo
2.Zbadane:
 - T25/2
 - T21

Francja:
1.W garażu:
 - AMX M4 45
2.Zbadane:
 - AMX 40

Wielka Brytania:
1.W garażu
 - Covenanter
 - Bishop
 - AT 8
2.Zbadane
 - Churchill VII

Chiny:
2.Zbadane
 -M5A1 Stuart

Japonia:
1.W garażu
 - Chi-Nu-Kai
 - O-I
 - Chi-To

Czołgi premium:

- Cromwell B 2perki, trzeci 55%

- FCM 36 Pak 40

- T26E4 SuperPershing

- M22 Locust

- IS-6

- Dicker Max

- Churchill III

Trochę ponad 800 golda i 350k srebra.

12k wolnego dośw. Dostępne 64k na wymianę.

Ponad 6k bitew, klasyfikacja 4800.

"Wydajność gracza" ~1300 (above avg.) WN8 ~1000 (above avg.)

Z góry dzięki za każdą wycenę.

Opublikowano

2 unikaty, 2 premki 8t, 1 Xt, sporo lol tanków, myślę że koło 60zł powinieneś dostać.

Opublikowano

A czy w regulaminie WoT'a masz napisane "Po zakupie czołgów za 500zł sprzedasz to konto za 500zł"? Sprzedaż kont jest nielegalna, więc co najwyżej bana możesz dostać.

Opublikowano

Konto zostało sprzedane za stufkę dziękuję wszystkim za pomoc ;)

Właśnie miałem pisać, że coś w granicy 100 - 150 zł. Tamci wyżej się nie znają jak widać.

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że coś w granicy 100 - 150 zł. Tamci wyżej się nie znają jak widać.

Szkoda, że wypowiadają się osoby, który nie bardzo znają się na tym i wprowadzają innych w błąd :/

Opublikowano

Chyba was coś boli, t26 i is6, to już minimum 100zł.

Mało bitew, staty można nadrobić. 

IS-6 był za darmo, SP nie jest jakimś mega pożądanym czołgiem, z resztą premki nie można liczyć jako 50zł, nikt tyle nie da...

Szkoda, że wypowiadają się osoby, który nie bardzo znają się na tym i wprowadzają innych w błąd :/

Sprzedać konto to loteria, konto z 35k bitew i z większą ilością premek 8t niż na tym koncie premek w ogóle i za 400 złotych nie chciało zejść pomimo szukania kupca na olx i przez jakiś czas na allegro.

Loteria, jednym się poszczęści i sprzedadzą słabe konto, inni muszą się męczyć z bardzo dobrym. Więc wycena jak i mówienie, że ktoś się zna lub nie to idiotyzm.

Opublikowano

IS-6 był za darmo, SP nie jest jakimś mega pożądanym czołgiem, z resztą premki nie można liczyć jako 50zł, nikt tyle nie da...

Sprzedać konto to loteria, konto z 35k bitew i z większą ilością premek 8t niż na tym koncie premek w ogóle i za 400 złotych nie chciało zejść pomimo szukania kupca na olx i przez jakiś czas na allegro.

Loteria, jednym się poszczęści i sprzedadzą słabe konto, inni muszą się męczyć z bardzo dobrym. Więc wycena jak i mówienie, że ktoś się zna lub nie to idiotyzm.

To co, że był za darmo ? lol

Twoja logika jest świetna.

Is6 kosztuję 200zł, sp 130 chyba.

Nie każdy wie, że is6 był za darmo.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

To co, że był za darmo ? lol

Twoja logika jest świetna.

Is6 kosztuję 200zł, sp 130 chyba.

Nie każdy wie, że is6 był za darmo.

Powodzenia w sprzedaży kont biorąc pod uwagę ilość pieniędzy zainwestowanych w grę. Twój brak logiki jest śmieszny. Mówię, że sprzedać konto to loteria, żeby znaleźć kupca trzeba mieć szczęście, a co dopiero co dobrze zapłaci.

Można rzec, że konto jest tyle warte, ile jest w stanie zaoferować za niego kupiec. Popyt na konto WoT jest bardzo niski, a w tematach z wyceną wróżymy z fus... z czołgów ile ktoś jest w stanie dać.

Opublikowano

Koło 100 zł mógł byś spokojnie wołać, ja za moje co miałem ze 3 X i 6 VIII dostałem 80 zł :) Kwestia znalezienia kupca

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...