Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słaby internet czy wina cs'a?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś miesiąca wróciłem do cs'a 1.6, ale czasami grając mam straszne skoki pingu, nie wiem czy to jest spowodowane moim internetem czy grą. Ping na speedtescie raz pokazuje 30,16,29 i nie zauważyłem żadnych skoków a przed chwilą grając dochodziło do 300-400 i zaraz spadało do 20-30. Dodam, że kumpel który mieszka ulicę dalej też ma taki problem grając w cs'a i w tym samym czasie mamy podwyższony ping, ale za to grając na wsi oddalonej 15 km z tym samym netem, na lapku ping nigdy nie przekraczał 30-40, jest tam zainstalowany ta sama wersja cs'a. Proszę o pomoc

Opublikowano

Mi ostatnio też tak skacze, i też nie wiem czemu, to wszystko prawdopodobnie przez nasze łącza.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

W poniedziałek był u mnie dostawca i przekręcił antenę coś tam pogrzebał i ping teraz 10-20, ale późniejszym popołudniem czy wieczorem i tak jakoś dziwnie laguje, przecież to jest niemożliwe, że to mój internet, jest możliwość, że to od wersji cs'a ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...