Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Servery Idle - Czy nadal działają?

Ares2100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja po prostu wchodziłem w przeglądarkę serwerów, wpisywałem IDLE­ i wchodziłem na obojętnie jaki, który ma 20+ graczy i miałem drop. Nie ma co sprawdzać, na każdym jest drop :D

Opublikowano

To normalne ze przez cala nocke nic nie poleciało :v ?

Trochę mało prawdopodobne, ale szansa zawsze istnieje. Chyba, że już zużyłeś limit skrzynek na ten tydzień.

Opublikowano

@ Nie sądze że te idle dzialają :/ co 5min niby szansa na drop, a nawet sie nie pokazywalo by ktokolwiek to dostawał, teraz po 40h idle zagralem 2 rankedy i skrzynia cienia poleciała.. 

graphic.png

Opublikowano

@Ares2100 idle działają, bo widziałem nawet dzisiaj kilka dropów. Jednak wydaje mi się, że z jakichś powodów szansa tam jest duuuużo mniejsza. Jak przy MM w prawie każdym meczu dostają 2-3 osoby skrzynkę, to tam raz na 20 poleci 1 mimo, że na serwie 64 osoby ciągle. 

Opublikowano

@Myru właśnie też mam takie wrażenie.. Chociaż osobiście oglądałem z 20 rund gdzie grało 50 osób wiadomo co 5min zaglądnąć łatwo.. i nikomu nic nie poleciało... Po 40h idle bylem pewny ze mam limit na tydz 2 skrzynek, a tu 2 mm i jeb cienia dostałem..

graphic.png

Opublikowano

Napewno dropią jezu możesz zobaczyć ,że gościom czasem z servera dropią wszyscy ci to mówią a ty sie sprzeciwiasz nie rozumiem.

Opublikowano

zrezygnowalem z tych idle xD Serio, ponad 130h nabiłem na nich i nie poleciało mi nic xD A ogółem to przez te kilka dni 24h jak zaglądałem to widziałem aż 2 dropy chrome 2 i to na tyle :v (Server na ktorym bylo 55+ osób ciągle, w nocy w granicy 40)

graphic.png

Opublikowano

mnie też "timeout'y" dopadały i inne podobne komunikaty, aczkolwiek już wole zagrać 3mm'y i mieć drop niż zostawiać na idle (120h nabiłem na tym doslownie) i nie mieć z tego nic, jedynie prąd ciągnie 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...