Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerfy dla kog maw'a?

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbliżej? W następnym patchu, nie rozumiem tego pytania, to chyba oczywiste xD (Lecz osobiście nie sądze że dostanie nerfa tak blisko)

Opublikowano

Najbliżej? W następnym patchu, nie rozumiem tego pytania, to chyba oczywiste xD (Lecz osobiście nie sądze że dostanie nerfa tak blisko)

Dostanie nerfa w next patchu,to gówno z 3 itemami gdy W odpala ma speeda 4.0/s i zjada tanków w kilka sekund,a o przeciwnym adc juz nie wspomne

79160594027661829163.png

Opublikowano

Po reworku już był OP, tylko wy woleliście grać bezpiecznymi pickami. Według mnie dostał niewielkiego buffa, tylko % AS przeniesiono na W i dodali obrażenia magiczne. A czy nerfa dostanie, to chyba dopiero później niż w następnym patchu.

Opublikowano

ja tam nie wiem czy kog jest taki op X D przypomina mi ezreala

jest mocny ale bardzo latwo mozna go zabic 

Opublikowano

Niech ktoś podeśle tego zatwierdzonego nerfa bo nie chce mi się wieżyć . Jeśli dali mu buffa żeby wrócił do top tiera to wątpię żeby go tak szybko znerfili.

Opublikowano

Niech ktoś podeśle tego zatwierdzonego nerfa bo nie chce mi się wieżyć . Jeśli dali mu buffa żeby wrócił do top tiera to wątpię żeby go tak szybko znerfili.

wierzyć*

Dlaczego mają go nie znerfić, skoro zrobili z tego broken s**t? Dostanie jakieś na 100%, ale jakie, to inna sprawa.

Opublikowano

wierzyć*

Dlaczego mają go nie znerfić, skoro zrobili z tego broken s**t? Dostanie jakieś na 100%, ale jakie, to inna sprawa.

Jak to zrobią to będzie to speed attack z W.

PD: Dzięki za poprawkę :)

Opublikowano

Kog jest op tylko i wyłącznie dlatego, że guinsoo jest nadal op. Bez niego nie byłby takim brokenem.

Wątpie, że mu znerfią attk speed z W bo to własnie ma być jego atut.. zresztą łatwo go zabić jak pickuje się picki pod teamfight a nie pod "hmm mam ochotę na vladimira bez CC" he he.

Opublikowano

oplaca sie go kupic ? czy moze byc tak ze jak go kupie to on za miesiac bedzie slaby ?

Paczałem na rożnych stronkach i na PBE narazie jest nerf na jego W, lecz nie jest taki duży. 

Opublikowano

No jak na razie to się opłaca bo kosi jak skurwysyn innych, jeżeli nerf nie będzie tak potężny na jego W to spokojnie można nim grać. 

Opublikowano

oplaca sie go kupic ? czy moze byc tak ze jak go kupie to on za miesiac bedzie slaby ?

Jak dla mnie nie,ponieważ jest teraz często banowany a nawet jak go pickniesz to imo ciężko jest grać jeżeli nie masz dobrego teamu/suppa pod siebie + dostanie nerfa niedługo i tak więc lepiej kupić coś innego.

Opublikowano

Ej ludzie, ale jeżeli God'Maw będzie na stałe posiadał 100% speeda na W to już na stałe będzie OP w cholere. Żeby go znerfić ostro, to muszą zwiększyć jego redukcje obrażeń i wtedy dopiero będzie nim ciężko ugrać. Dopóki tego nie zrobią to będzie cały czas OP.

Opublikowano

tak talon :D kog maw jak ma ten item linia zycia to robi co chce z talonem najpierw talon zuzyje skille pozniej kog maw wlacza w 2secundy i talon nie zdazy uzyc flasha jak uwazacid ze kog jest taki ladny do pokonania to nie graliscie na niego

Opublikowano

Po reworku już był OP, tylko wy woleliście grać bezpiecznymi pickami. Według mnie dostał niewielkiego buffa, tylko % AS przeniesiono na W i dodali obrażenia magiczne. A czy nerfa dostanie, to chyba dopiero później niż w następnym patchu.

"niewielkiego buffa" ? xD

teraz sie w ogole punktow w Q nie dodaje, wtedy sie maxowalo wiec jest o wiele silniejszy o wiele wczesniej a obrazenia magiczne no t o ku r w a jak mozna mowic ze +15 na hita przy ok 3.0 as to niewielki buff?

jebać psy

Opublikowano

"niewielkiego buffa" ? xD

teraz sie w ogole punktow w Q nie dodaje, wtedy sie maxowalo wiec jest o wiele silniejszy o wiele wczesniej a obrazenia magiczne no t o ku r w a jak mozna mowic ze +15 na hita przy ok 3.0 as to niewielki buff?

Przed i po jest prawie tak samo - oczywiście po buffie ma lepszy early, ale w late bije prawie tyle co przed buffem (prawie, bo jednak trochę więcej). Co do Q to dalej maxuje się jako drugie ze względu na osłabienie pancerza z Q.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...