Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-men Przeszłość która nadejdzie. Pytanie.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pewnie oglądaliście filmy o X-menach, czy ktoś byłby w stanie mi pomóc wytłumaczyć zdarzenia w filmie?

Chodzi mi dokładnie o cofanie się w czasie.

Świadomość Logana została wysłana w przeszłość... (W teraźniejszości leży na stole, natomiast żyje w przeszłości, dzieje się to w tym samym czasie, więc pytanie: Xavier i reszta żyją tak jakby żyli 1 raz? Są to inne wymiary?)

Teraz gdy Logan zmienił ciąg wydarzeń, wszyscy CI ludzie co żyli w tej przeszłości po prostu żyli dalej? a Xavier Magneto i reszta z "czasów teraźniejszych" po prostu zniknęli jak gdyby nigdy nie istnieli?

Druga sprawa młody Xavier skontaktował się ze starym Xavierem, są to wszechświaty równoległe?

I pytanie ostatnie, czy osoby żyjące w przeszłości gdzie został wysłany Logan, są tymi prawdziwymi osobami przez których został wysłany? Ja bym chyba zwariował wiedząc że osoby, które wysłały mnie w to miejsce nie są w 100% tymi osobami co poznałem w przeszłości.

Masło maślane, mam nadzieje że ktoś zrozumie o co mi chodzi.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Cięzko będzie na to odpowiedzieć, sporo nie dociągnięć. Ta część była zdecydowanie najgorsza ;c 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...