Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban permamentny

abc1234567899

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, czy jest jakis sposob na odzyskanie konta zbanowanego permamentnie za toksyczność? Nazwałem w 3 grach z rzędu trolla z teamu noobem, za to dostałem perma bo już kiedyś tez to mialem i mialem bana na 14 dni, teraz perm, powiedzcie mi gdzie jest sprawiedliwość w tej obsługiwanej przez bezmózgów grze, gdzie banują kogoś za to że puściły mu nerwy pozatym nigdy nikomu nie zyczylem smierci raka ani nic o rodzinie nie mowilem, a zamiast trolla ktory caly mecz sie bawi i feeduje to banuja mnie za kilka słów, naprawde nie rozumiem, jesli nie odzyskam konta to moje 400 zł pójdzie w las...

Opublikowano

@up, Nie, noob to osoba która pomimo swojej wiedzy na temat swojego niskiego poziomu, specjalnie gra słabo tylko po to by innych wkurzyć tłumacząc się że jest newbie. Newbie natomiast nie wie nawet że gra słabo i nie gra słabo bo tak mu się chce, po prostu nie wie jak grać.

A co do tematu, wątpię by tylko za takie wyzwiska poleciał perm, zwykle do tego trzeba naprawdę rakotwórczych wyzwisk by otrzymać takiego bana, no chyba że Rito się zmieniło od czasu mojej Absencji w LoLu.

Opublikowano

Ej ej, ale support to ty szanuj, bo to społeczność go między innymi tworzy.
Poza tym - sprawiedliwość jest - czy według ciebie jeżeli złapią 80% przestępców, to sąd nie powinien ich skazać, bo 20% zostało na wolności? nawet jeżeli to ci najgorsi zostali na wolności? czy może SPRAWIEDLIWIE ukarać za złe czyny tylu, ilu się da, nie zważając, że niektórzy się uchronią? Czy sprawiedliwością jest kara za czyn, czy równość wymierzonej kary?

Co do tematu - polecam ci napisać do supportu, w końcu to twoje konto, przeproś, napisz, że się poprawisz (ale szczerze) i sam się ich zapytaj, czy jest możliwość.

Opublikowano

mbez sensu sa te bany i permy itp za noob i inne wyzywania kaxdy moze przeciez wylaczyc czat ja tak robie zawsze bo czesto mam w 5 minucie 0 1 i od razu by bylo haha noob idiotic report itp

Opublikowano

Ban permamentny nie bez powodu jest nazywany permamentnym.

Na odzyskanie acc nie ma szans.

I nie podkręcaj bo żeby wyłapać perma trzeba ładnie wykazać się toksycznością wobec innych.

Permów za free nie rzucają.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Gówno prawda to co koledzy piszą, mój brat dostał unbana za cheatowanie + flame i tak miał perma a ja dostałem po 1,5 mc unbana za flame also perma miałem pozdrawiam wystarczy podejśc do osoby z supportu z głową bo to też człowiek 

8259114700795331298119.png

Opublikowano

dobrze ci tak, jeden flamer mniej. nie, nie odzyskasz swojego konta, niby po co? żeby dalej wyzywać ludzi od noobów?

Opublikowano

Gówno prawda to co koledzy piszą, mój brat dostał unbana za cheatowanie + flame i tak miał perma a ja dostałem po 1,5 mc unbana za flame also perma miałem pozdrawiam wystarczy podejśc do osoby z supportu z głową bo to też człowiek 

Taaa, wyobraź sobie co by było gdyby każdy napisał normalną wiadomość do supportu z przeprosinami " bla bla bla już więcej nie będę bla bla bla " wałek wciskasz stary. Rozwaliło mnie to, że niby za cheaty dostałeś ub xD Szanujmy się, rozumiem, że nie zawsze gierka wychodzi, al to tylko gra, nie zawsze trzeba wyzywać kogoś na czacie od najgorszych, trzeba pomyśleć czasami i zrozumieć a nie od razu " nice feed "nazwa feedującego". Szansy na U nie ma.

Opublikowano

­Możesz napisać do Supportu, jest mała szansa na to że cię odbanują. Tylko musisz mocno się postarać w pisaniu "podania" o unban.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

nalezalo Ci sie, na pewno nie bylo to za zwykle "noob"

po kilku miesiacach jak napiszesz do supportu to Cie odbanuja, w wielu grach tak mialem

Opublikowano

Jestem skłonny ci uwierzyć, że dostałeś bana za jakies słabe wyzwiska bo ten system jest zjebany, co gre życzyłem komuś raka i smierci itp. i nawet ostrzeżenia nie dostałem, a jak dostałem perma to pokazalo mi czat z 3 gier i najgorsze wzwisko jakie tam padło to 'piece of s**t' wiec wniosek sam sie nasuwa = lol to gówno

dodam że mam nowe konto z 30 lvl i dalej cisne po rodzinie i wyzywam od raków i jak narazie restrykcji nawet nie mam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...