Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czelendzerowe myśli o Ezrealu.

Dyrektor siur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, po paczu 6.4 i Ezrealu z ulti 120 sek? Jak dla mnie to będzie parówa, nie wiem czy będzie dało się coś ugrać :P

PS:Dla was ten nowy skin Yasuo fajny xD?

9u2pvr.gif

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Dla mnie najważniejsze jest jego E i Q, ewentualnie pasywa, resztę można wyjebać.

Q poke i slow - to cała filozofia blue Ezreala, a R służy jako dobitka.

Opublikowano

Ale niekiedy jak będzie potrzebne ulti jako dobitka to go nie będzie :P

Jak dla mnie bardzo przesadzili, bo tylko q ma dobre dmg, a q zjada dużo many :P

Przecież q prawie nic nie kosztuje...

Opublikowano

@up

Ta ale dodaj sobie dotego zestackowana manamune (wl.)

Troche przesadzili ale grywalny nadal bedzie, nawet dobrze ze go tak znerfili bo ult trza przyznac duzo bil

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

dobrze zrobili przeciez ulti na 11lvl przykladowemu zedowi zadawalo 1/3hp a trafic bardzo latwo

i tak wedlug mnie jest to slaba postac trudna farma 0skilli do farmienia i pushowania w tf tylko ulti a baronowi cxy drake nic nie bije i bardzo wolno

jedynie co moge powiedziec dobrego do ze ladnie bije na aramie

Opublikowano

dobrze zrobili przeciez ulti na 11lvl przykladowemu zedowi zadawalo 1/3hp a trafic bardzo latwo

i tak wedlug mnie jest to slaba postac trudna farma 0skilli do farmienia i pushowania w tf tylko ulti a baronowi cxy drake nic nie bije i bardzo wolno

jedynie co moge powiedziec dobrego do ze ladnie bije na aramie

Prawilny brąz ? ultem całkiem ładnie się pushuje co do trudnej farmy to..... jprdl.... słaba postać.... ezreal.....

Opublikowano

Ten cooldown nic takiego nie robi bo i tak jak trafiasz Q coodlown sie zmniejsza.

A jak chesz robić z bazy kaltulejted gdzie poleci to co :D?

Q nie ma takiego zasięgu :P

9u2pvr.gif

Opublikowano

Lucian i Ezreal są do wyjebania, za łatwe, zbyt wielkie value, kiedys bot lejna sie grało pod team comp "aszka", "mfka", "caitlyn" ale na obecnej mecie nie ma teamcopu, jest value, po co grać aszką skoro ezreal / luc zrobi 2x tyle, niestety zgadzam się z poprzednikiem ezreala ulta to dodatek, problem leży w tym, że ten pick outcasluje wszystkie inne adc [oprócz luciana] a jest mega prosty, jeżeli riot nie zrobi nic z ezrealem / lucianem,  to każdy LCS, czy powazniejszy tuniej bedziemy ogladali tak jak teraz  czyli ezreal vs lucian.

podsumowując, nerf duży ale tylko na lane phase.

Opublikowano

No tak tylko, znerfią eza i lucka i co z tego ? Nerf na kog'a już w planach jest ponoć... kogo chcecie widzieć na tym bocie ? Ash, która koniec końców poza sporym zasięgiem AA jest useless ?? Z mety wypadną jedni to wpadną drudzy taka kolej rzeczy... Moim zdaniem Riot zamiast robić nowych bohaterów powinien pomyśleć na balansem gry i poszczególnych postaci, weźmy taką LB, która jest totalnie odpalona, dobry roam z jej strony i gg wp, bo nie dasz nawet rozwinać skrzydeł enemy...

Opublikowano

Ezreal ledwo wyszedł na prosta drogę i znów szybko go wrzucą w kąt. Sam ult może nie jest katastrofą, ja osobiście przestanę nim grać bo moją najsilniejszą stroną tej postaci był ult w early game'ie. Ez będzie jedynie użyteczny do porządnego poke comp'a jako ADC ale będzie czasem grywany.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...