Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed Most Wanted, Most Wanted Black Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zapytać was o różnice między NFS Most Wanted Black Edition a NFS Most Wanted. Osobiście posiadam NFS Most Wanted i zastanawia mnie jakie różnice są między tymi częściami(dodatkiem?).

Pozdrawiam

RaZoRPL

Opublikowano

...a jeżeli lubisz cheatować w grach singleplayer pozbawiając się radości z gameplay... black edition ma bardziej rozbudowanie trainery.

lolheadz.png
Opublikowano

Niema żadnych Bugatti... Z tego co pamiętam jest tam inna BMKa i jakiś muscle car

Poszukaj na googlach też

Opublikowano

W black jest nowa próba(próba czarnej edycji, grałem 2 godziny i ni mogłem przejść :P)

moim zdaniem, te wersje prawie niczym się nie różnią ^^

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi. Kubok na czym polega ta próba czarnej edycji? Jeśli jakaś ciekawa i trudna to chyba bym ściągnął, bo zwykła wersja to nie taka trudna jest.

Opublikowano
próba czarnej edycji, grałem 2 godziny i ni mogłem przejść

W tej probie musisz zdobyc 500k notowan i zgubic poscig

Dla mnie to około 10 minut, nawet mniej. Jak dużo policji mnie goni to nawet 5 min wystarczy.

Coś takiego wyczytałem jeszcze w google:

Ta limitowana edycja, upamiętniająca dziesiątą rocznicę powstania serii Need for Spped, oferuje dostęp do jeszcze większej liczby pojazdów i wyścigów, a także, gwarantuje udział w zdecydowanie bardziej emocjonujących pościgach policyjnych, prowadzących na sam szczyt listy najbardziej poszukiwanych. Wyjedź na ulice jedną z ośmiu specjalnie stuningowanych maszyn lub przetestuj możliwości dwóch wyjątkowych samochodów dostępnych wyłącznie w wersji Black Edition. A gdy już stwierdzisz, że czas na chwilę przerwy, zapoznaj się z jedyną w swoim rodzaju płytką Black Edition DVD.

Czyli nieduże różnice, więc nie opłaca się raczej pobierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...