Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] мαтι™.

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym złożyć odwołanie do bana ponieważ zostałem niesłusznie zbanowany pliki serwerowe game4speak którę udostępniłem są mojego autorstwa którę tworzyłem dla serwera serwer ma już nowe pliki które stworzyłem i zostałem kolejny raz wywalony z Administracji chciałbym prosić o odbanowanie mojego konta...

Opublikowano

Moge potwierdzic to info.

Byłem tam technikiem raz bo stawiałem im boty i był głównym włascicielem plików.

Opublikowano

Tak ale baza została potem wyczyszczona i zmieniony link do pobrania więc za co ban proszę o unbana sytuacja więcej się nie powtórzy.

Nie, pobrałem z linku w pierwszym poście po 20 i IP wszystkich użytkowników były.

Na dowód zrobiłem wtedy zdjęcie.

Gzccuve.png

Opublikowano

Chciałbym dostać unbana a czy u KlassKai'a w bazie fortalka niema adresów ip proszę o sprawdzenie...

Tak są, lecz dodał On temat gdy ktoś inny był moderatorem działu i tego nie dopilnował, próbuje się z nim kontaktować, lecz...

wgnhTqM.png

Postaram się to jak najszybciej załatwić.

Opublikowano

Chciałbym dostać unbana a czy u KlassKai'a w bazie fortalka niema adresów ip proszę o sprawdzenie...

Tak są, lecz dodał On temat gdy ktoś inny był moderatorem działu i tego nie dopilnował, próbuje się z nim kontaktować, lecz...

wgnhTqM.png

Postaram się to jak najszybciej załatwić.

Okej ale bana też powinienn dostać a nie że ja tylko bana dostałem nieda rady szybciej odbanować?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...