Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki do h1z1 just survive

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam wykryją od razu lub po kilku godzinach. Graj sprawiedliwie. 

Niby czemu?

Są jakieś? płatne,darmowe? obojętnie podajcie jakieś strony

Tylko płatne na pewno tutaj x22cheats.com

Opublikowano

Niby czemu?

Bo oszukiwanie jest dla debili i nieudaczników?

Opublikowano

Niby czemu?

Bo oszukiwanie jest dla debili i nieudaczników?

o jak tobą gardze to nawet nie wiesz XDD

Opublikowano

Ja tobą tym bardziej. Zgaduje, że jesteś niewyżytym gimbusem, który jedyne co potrafi robić to psuć innym zabawę po przez oszukiwanie.

Opublikowano

niewyżytym gimbusem to ty możesz być,i  nie spamuj tematu jak pytam o hacki to mam nadzieje o odpowiedz z hackami a nie umoralnianiem mnie przez dzieci

Opublikowano

Jeżeli chcesz ze mną dyskutować to najpierw naucz się poprawnie pisać. Każdy twój post udowadnia, że to jednak ty jesteś niewyżytym gimbusem. W każdym razie mam nadzieje, że jednak tych hacków nie dostaniesz lub szybko cię z nimi wykryją.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem w tej grze jest co raz mniej cheaterów którzy cholernie psuli grę, myślę ze twórcy zaczęli coś robić w tym kierunku więc odradzam oszukiwania bo jedyne co zgarniesz to bana. 

49yxrs.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz zemną dyskutować to najpierw naucz się poprawnie pisać. Każdy twój post udowadnia, że to jednak ty jesteś niewyżytym gimbusem. W każdym razie mam nadzieje, że jednak tych hacków nie dostaniesz lub szybko cię z nimi wykryją.

ze mną* to po pierwsze po 2gie jestes z 1999 i dopiero wyszedles z gimnazjum wiec jak smiesz pisac o kims ze jest gimbusem xD

Opublikowano

­Panowie, uspokójcie się :)

Warto pamiętać że mpc było kiedyś zbiorowiskiem cheatów, bugów i innych technik oszustw w grach.
Wielu z nas którzy tu siedzą są właśnie z tamtych czasów i dla nas oszustwa w grach to norma :)

Korzystałeś z tego cheata? Warto tyle pieniędzy wydawać? Jak często lecą bany?

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nie polecam używać cheatów, sam jestem przeciwko nim a jeżeli spotykam jakiegoś cheatera w grze to z miłą chęcią go reportuję. 

Tutaj masz odpowiedzi na to czy są jakieś cheaty do h1z1:

http://www.tmcheats.com/live-cheat-status/

http://www.aimjunkies.com/hackstatus.php

http://forum.ilikecheats.net/threads/18-Cheat-Status-of-All-Game-Cheats-Check-Here

PS. Nawet jeżeli jakieś są to ludzie sami je piszą albo wydają kasę żeby od kogoś je kupić.

Opublikowano

a ktos probowal ktory jest najlepszy? myslalem nad x22 albo aimjunkies ale tam nie supportuja juz win10 wiec nie jestem pewien

Opublikowano

a ktos probowal ktory jest najlepszy? myslalem nad x22 albo aimjunkies ale tam nie supportuja juz win10 wiec nie jestem pewien

Nie kupuj jak nie supportuje win10, bo sterownik musi być podpisany jeśli nie będzie nie odpalisz go.

­Panowie, uspokójcie się :)

Warto pamiętać że mpc było kiedyś zbiorowiskiem cheatów, bugów i innych technik oszustw w grach.

Wielu z nas którzy tu siedzą są właśnie z tamtych czasów i dla nas oszustwa w grach to norma :)

Korzystałeś z tego cheata? Warto tyle pieniędzy wydawać? Jak często lecą bany?

Na samych crackach xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...