Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kolejkami na EU WEST

SunFireX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje problem jest nastepujacy. 
Podczas dolaczania do teamu, przykladowo zaprasza mnie znajomy do gry, dolaczam do pokoju, on startuje mecz, ja jestem dalej w poczekalni. 
Problem drugi - Jak juz jestem w kolejce nie otrzymuje informacji, zeby zaakceptowac kolejke, kazdemu ze znajomych wyskakuje okienko akceptowania, mnie dopiero jak wszyscy zaakceptuja. Jest do dosyc uciazliwe. Probowalem resetowac klienta, blad ustepowal na jeden mecz, po czym po meczu, chcac zagrac nastepny, dzialo sie to samo, kazdy moze zaakceptowac kolejke, ja nie moge.

dodam, ze na nordicu jeszcze jak tam gralem, nie mialem zadnego takiego bledu. Dalem naprawe w patcherze, jezeli to nie pomoze to juz nie wiem. Moze ktos z was mial taki sam problem i go rozwiazal ?

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

W sumie to też tak ostatnio miałem takie problemy jak ty ale rozwiązały sie same , ew napisz do supportu

U mad m8?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...