Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] AD-Carry

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje boga AD-Carry nie wiem czy to tak się nazywa w lolu tak się nazywało :D

Na czym mi głównie zależy

-Dobry Attack Speed

-Dobry DMG

-Może być papierowy byle by był potężny względem DMG jak wyżej pisałem

-Mobilny

Od razu pisze. Neith,Kupidyn,Meduza,Ta co ma dzika w ulcie odpadają gdyż nie podoba mi się gra nimi.

Za pomoc + :)

Opublikowano

Obecnie granymi bogami typu: hunter, są: Neith, Hou Yi, Chiron, Cupid oraz Rama.

Neith - jedna z łatwiejszych postaci, lecz ma potężne DMG i niezwykłą mobilność. Jeżeli w początkowych etapach gry uda jej się wybić, później jest kosą. 

Hou Yi - główna jego zaleta to mobilność i stuny. Atak ma równie potężny co Neith (większość hunterów tak ma). Bardzo fajny bóg, głównie ze względu na możliwość stworzenie combo z wieloma warriorami/guardianami. 

Chiron - heal, atak i mobilność. Ta postać to prawdziwy postrach w rękach doświadczonego gracza. Nie dość, że ma ogromny DMG, to jeszcze niezwykłą umiejętność specjalną (ult).

Cupid - spora wartość ataku, super ult ze stunem, mobilność i heal. Bóg ten pojawia się dosyć często, bo, podobnie jak Hou Yi, ma fenomenalne combo z warriorami/guardianami.

Rama - nie pojawia się tak często jak w/w postacie, ale można go spotkać. Kosmiczne DMG, mobilność, świetny ult. Maszyna do zabijania.

W sumie, każdy strzelec ma pro atak, wystarczy go dobrze opanować. 

Opublikowano

Chironem na arenie mało bd miał zabitych graczy . Dobrym łukiem ah muzen cab lub Xebul.

Chiron mało zabójstw na Arenie? Ostatnio wiedziałem pana, który wbił pentę i miał staty około 17/5 (nie pamiętam dokładnie), grając tym bogiem. Także nie ma w tym za wiele prawdy. Wszystko zależy od umiejętności gracza.

Xbalanque fakt, jest dobry. Z tym minusem, że cięższy do opanowania.

Jeszcze można polecić postać Ullr, bo ostatnio siedzi w mecie. Mobilność i pro dmg. 

Opublikowano

Xbal ciężki do opanowania? Klikasz lewy przycisk myszy i tyle.

Uważam, że tak, skoro większość osób, które grają Xbalanque ma staty na poziomie porażki i rozpaczy. Trzeba mieć wyczucie i jakieś doświadczenie, aby wydobyć z niego mocą, jaką posiada. 

W każdym razie, do najłatwiejszych postaci nie należy. 

Opublikowano

Gdzie Hou Yi ma tego stuna? Na ktorym skillu bo chyba przegapilem?

Zaznaczasz kogoś dwójką i strzelasz w niego jedynką.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Wypróbuj hou yiego i chirona.  :lenny:

Hou yi - dosyc maly attack speed, ale z*******y damage i pasyw.

Chiron - heal, slow, fajny ulcik.

Cupid - spora wartość ataku, super ult ze stunem, mobilność i heal. Bóg ten pojawia się dosyć często, bo, podobnie jak Hou Yi, ma fenomenalne combo z warriorami/guardianami.

cupid ma cripple na ulcie, nie stuna  

asdf1234

Opublikowano

Hou Yi czy Chiron

którą z tych dwoch polecacie?

Bardziej mi zależy jak pisałem dmg i moblinosć

Obie postacie są fajne. Szczerze mówiąc, częściej spotykam na rankedach Hou Yi niż Chirona (jest w prawie każdej grze). 

Chiron ma zamiast stuna leczenie, Hou Yi posiada trochę wolniejszy atak. Poza tym wiele się nie różnią. Warto jeszcze dodać, że Hou Yi jest bardziej mobilny niż Chiron.

Osobiście wybrałbym Hou Yi, bo ma lepsze umiejętności (według mnie) i więcej może zrobić.

Opublikowano

Bezkonkurencyjna tak naprawde bedzie postac ktora bedzie mu sie najlepiej gralo.

Moja glowna postac to Ullr. Gralem wczesniej hou yi i cierpialem nieskonczone katusze. Znienawidzilem te postac i uwazam ja za bezproduktywna (w moich rekach)

Opublikowano

Chiron,Hou Yi,Neith.Cupidem tez sie fajnie gra.Odradzam Rama,Xbala,ciezki do ogarniecia i nieciekawie sie nim nawala w porownaniu do wczesniej wymienionych Bogow.

Ostatnio czesto widuje Artemis z bardzo duza liczba fragow wiec mozesz ja tez sprawdzic czy ci podejdzie.

Opublikowano

@up chyba czytać 1 postu nie potrafisz ;).

@edit. Wypożyczyłem oby dwóch i przez 4-5 meczy gralem Huoyi czy cos i powiem że mi średnio szło,lecz jest on trudny jak dla mnie i wątpie czy naucze się nim  grać i wyciagne z niego potencjał.

co do Chriona. Z*******y!!!. Po prostu to słowo określa tą postać :D. 3-4 gry i stwierdziłem że "to jest przyszły main" radocha z gry i jego dmg+mobilość :D.

Temat do zamknęcia a ja polajkuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...