Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kog'Maw

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,grałem wlasnie na kog mawa pierwszy raz od dawna i że sie spytam,ta postać dalej będzie taka mocna? Na linii sobie radziłem luckiem na niego ok aż do czasu gdy cofnał i wrócił z guinso,odpalil W i wpakował ze mnie 1300 dmg w 2 sekundy. Naprawde? To ma takie byc?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Botrk, buty as, huragan, guinso, bloodthirster, infinity edge i żre jak poje***y. Ponad 4.0 Atak/Sekunda i life steal do tego cholerny zabij tutaj takie coś.

Opublikowano

jakbys go na midzie zobaczyl :D

ktos napisal kilka dni temu ze jest teraz taki op to go wysmieli ale taka jest prawda ze tanka pokona w kilka secund

Opublikowano

Kog zyskał siłe razem z Guinsoo. Po 2 itemach jest potworem, instaban na rankedach. W tym patchu nawet nie dostal potężnego nerfa, nadal będzie według mnie potworem i myslę, że trzeba czekać na nerfy Guinsoo by takie championy troszkę upadły.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kogmaw jest jednym z najsilniejszych adc obecnie i dostał małego nerfa na speed attack ale to i tak nic nie zmienia

Rzeczywiście zjada tanków widziałem jak zniszczył mundo na ulcie :D

Lecz ma też wady 0 escape chociażby

Opublikowano

Kog to teraz trochę patolka. Cięzko się do niego dobrać, ma taki attack speed, że potrafi wysolować kilka osób i wychodzi praktycznie bez szwanku. :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...