Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co najczęściej robicie w weekendy

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko gram w gry, nie mam znajomych więc nawet nie chce mi się pić bo nie mam pieniędzy...

Opublikowano

To, co robię, zależy w dużej mierze od pogody. W deszczowe/zimne weekendy wolę dobrą książkę i horrory a jeśli pogoda dopisuje, to wychodzę ze znajomymi  :)

Opublikowano

załatawiam prywatne sprawy, pomagam rodzicom i odpoczywam po pracy a jak jest taki bardzo lużny czas to siedze na internecie lub gram w gry ostatnio diablo 3 i darkest dungeon

Opublikowano

Konwersacje i inne bajery ze znajomymi. A kiedy mogę (nawet na telefonie) to przeglądam zróżnicowane strony przez internet mobilny lub Wifi, jeżeli jest dostępny i jakościowo nie 2/10.

Opublikowano

Gram do rana i spie do wieczora przewaznie, tak wygladaja przewaznio ostatnio moje weekendy (ale nie zawsze) bo pieprze wszystkich, tak sie porobilo

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Albo z dziewczyną albo expie :P czasem jakiś wyjazd.

Opublikowano

DUPIA NA GRUBIE  (Pracuje na kopalni)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Załatwiam sprawy firmy :D

Chyba że wolne, to wieczory spędzam ze znajomymi, dnie sam na sam z narzeczonym albo odwiedzam rodziców. A jak nie chce mi się nigdzie łazić to czytam.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Przepierdalam cały na setne przejście half lajfa dwójki. Nie wiem dlaczego, ale od Kiedy poznałem dogłębnie silnik Source, wszystki gry od zaworu są najzajebistrze ;)

Opublikowano

Gram w gry, chodzę na siłownię, ćwiczę w domu, przeglądam wiadomości, uczę się, chodzę do kina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...