Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lineage 2 - Interlude, stara kronika?

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa jeszcze jakiś stabilny serwer interlude z fajnym klimatem i dużo liczbą polaków? Mam na myśli takie serwery jak kiedyś L2 Elixir, EPI itd ;/ To były czasy 

Opublikowano

To zależy z jakimi ratami serwera poszukujesz choc jesli chodzi mid/low rate w ciagu 2 tygodni wstaje l2gods.com strona ma byc na dniach online i jestem bardzo ciekawy tego projektu z tego wzgledu bo robią go konkretni admini którzy są także developerami , programistami pracowali w takich projektach jak dragon , the abyss. Server zapowiada sie bardzo konkretnie puki co nigdzie sie nie ogłaszaja byla tylko informacja na jakims portalu/forum jesli znajde to ci wysle. Bardzo duze zainteresowanie mają  i ja napewno tam zajrze bo projekty które tworzyli staly po pare lat. Z tego co wiem to server interlude x25 spoil x5 drop x2 quest x2/x1 buff npc shop do b 1/2 profka adena 3 quest sub za vote nobles quest / vote bardzo duza ilosc. Server z tego co widzialem to zapowiada sie na dzien dobry z 3/4k online  nawet łowienie ryb ma funkcjonowac i byc troche zmodernizowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...