Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalność operacji

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupowałem jeszcze nigdy operacji i chciałbym wiedzieć czy się zwraca .

Piszcie jak wartościowe skiny wam dropneły podczas ostatnich operacji i czy w ogóle coś droższego wam dropnęło

Opublikowano

Nie kupowałem jeszcze nigdy operacji i chciałbym wiedzieć czy się zwraca .

Piszcie jak wartościowe skiny wam dropneły podczas ostatnich operacji i czy w ogóle coś droższego wam dropnęło

Podczas wildfire dropnąłem już skrzynke (2.50$ do przodu).

W starej operacji bh zwróciło mi się 4-ro krotnie. Dropłem awp sun in leo mw, mac-10 fade fn, deagla jakiegoś tam szturm ft i skrzynki x2 jak po 2$ były. 

Jednym słowem, zwróci Ci się na pewno.

Opublikowano

Skrzynkę dropłem wczoraj więc połowa się zwróciła już wczoraj po zakupie. W poprzedniej operacji dropłem skina za 20 euro. Teraz jest 30 warty :(

Opublikowano

ok a znacie jakis szybki sposob na przelanie kasy bezposrednio na portfel steam? bez jakis paypali i innych .. i tak zeby mnie nie oszukali?

PaySafeCard, karta. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Miałem kiedyś operacje i się nie zwróciła jedynie jakieś 30% jak by się zwracała to każdy by kupował więc tutaj liczy się tylko szczęście.

Jeśli chcesz robić misje, mieć odznakę to kup część powinna się na pewno zwrócić.

Opublikowano

Miałem kiedyś operacje i się nie zwróciła jedynie jakieś 30% jak by się zwracała to każdy by kupował więc tutaj liczy się tylko szczęście.

Jeśli chcesz robić misje, mieć odznakę to kup część powinna się na pewno zwrócić.

Gówno prawda jak kupisz w pierwszy dzień to zawsze się zwraca za same skrzynki, a drop to bonus.

Opublikowano

Hehe ja kupiłem w 1 dzień i skrzynke dostałem jak już po mniej jak 1 e była ( ostatnia operacja), a ze skinów też max 1 e dostałem.

Opublikowano

Jednym Słowem Opłaca się kupywać operacje ponieważ w większości przypadków się zwraza ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...