Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO2] Szukam działającego spolszczenia do gry

Mistrz25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was małe pytanie odnośnie do Call of Duty Black Ops 2 chodzi mi bardziej czy byście podali stronkę z działającym spolszczeniem do gry nigdzie nie znalazłem i w tym jest kłopot dlatego tutaj piszę do was.Jak macie dobrą stronę z spolszczeniem to po proszę a w zamian dam lajka i może jakaś niespodzianka ponieważ ja w znalezieniu strony działającej oczywiście z spolszczeniem szukałem z 3 dni i nic tak więc może wy gdzieś macie zapisaną stronę z góry dziękuję za pomoc ...  ^^ 

Opublikowano

Tak przed chwilą i też ci napisałem pod tematem twoim :D Nie działa kopiuje plik do folderu z grą odpalam jako administrator potem okienko cmd wyskakuje pisze "kliknij dowolny przycisk naklawiaturze".Klikam coś tam robi i nic nie dodało nowych plików do folderu z grą.Ani gra nie jest po polsku czyli napisy menu SP-MP-ZM.Mo im zdaniem spolszczenie false nie działa  :)

Opublikowano

No to niestety, ale nie ma aktualnie działającego spolszczenia do BO2.

Chociaż jest ich bardzo dużo w Internecie, to połowa nie działa, a za drugą połowę trzeba płacić, chociaż pewnie też nie będzie działać.

Wątpię żeby działające spolszczenie jeszcze wyszło do tej części.

Opublikowano

Jedne spolszczenie pobiera teraz przez [Torrent] ale czy to coś da zobaczę i dam ci znać spolszczenie nazywa się tak : Call of duty Black ops II spolszczenie by .O22y zobaczymy jak pomoże dam ci potem linka i sobie zmienisz w swoim temacie BO2 spolszczenie ok ? :] Polecam się na przyszłość :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...