Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer sam się wyłącza - jak to naprawić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu na moim serwerze gra po 20+ osob i od tego czasu co 2/3h serwer sam sie gasi, jezeli patrze na pamiec ram pokazuje 0% /10% nie wiem o co chodzi , pisalem o pomoc do hosta ale po poewnym czasie odpisali ze wszystko jest okej, lecz tak nie jest! jezeli ktos mogl by pomuc bardzo prosze! pozdrawiam.

serwer: arhard.pl survivial+MegaDrop

Opublikowano

Może gdzieś w panelu masz ustawione automatyczne zamknięcie serwera lub coś w tym stylu. Mało prawdopodobne, ale warto sprawdzić.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Może gdzieś w panelu masz ustawione automatyczne zamknięcie serwera lub coś w tym stylu. Mało prawdopodobne, ale warto sprawdzić.

Raczej mało prawdopodobne :D

Daj nam pełne latest.log, jeśli są tam hasła graczy to pamiętaj o ich zamazaniu.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pamięć ram to nie wszystko mi ciągle wysyłają wiadomości o przeciążeniu procesora przez serwer... ( Tak hosting testowy..) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Gość Dawid545
Opublikowano

Tak jak piszą koledzy wyżej, plik logu, lecz nie latest.. Tylko jakis log wcześniej, z dnia gdy serwer się zrestartował.
Jeżeli twój silnik to spigot, paper spigot, lub inny z tej rodziny,

wpisz "/timings on";

odczekaj około jednej godziny;

wpisz "/timings paste";

kliknij w link na chacie i go skopiuj;

wklej go tutaj a ja postawie moja diagnoze;

Powodzenia :)

Opublikowano

wiem że masz serwer na slotex za 6 zł ja nie polecam slotex serwera za 6 zł bo właśnie się wyłącza muszisz kupić serwer za 30 zł to nie bedzie się wyłączac

i Tak do tematu to slotex podobno na serwery za 6 zł daje złe ilniki spróbój pobrać inny silnik a nie że slotex 

PS:Slotex nie odpowiada za ukradzione serwery na przyśłość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...