Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o konto VIP

darek7776m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszyscy w srode po aktualizacji sirosix mial vipa zaaktualizowanego ale pisalo STATUS: UNKNOW (czyli pewnie vip byl wykrywalny) wczoraj wracam z roboty i pisze status: UPDATED ( czyli vip jest juz tak zrobiony ze nie bedzie wykrywalny???)  czekam na odp bo nie wiem czy wejsc na konto na vipie bo mam dosyc duzy lvl ;p 60+

Opublikowano

Lol Vip jest wykrywalny tak jak publik tylko to ze vip ma więcej opcji w hacku typu crash i pwlvl.

A i jak grałeś na innym koncie na vipie to i tak dostaniesz na wszystkie konta bana

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

Snobek ale ty glupia jestes ;p haha gram na vipie od ponad roku moze i wiecej bo nie pamietam i jakos bana do dzisiaj nie mam ;p

@darek7776m

Nie jest głupi i doskonale wie, o czym napisał. Poniżej małe uzupełnienie z mojej strony.

Każdy programista, zajmujący się pisaniem cheatów do gier, próbuje na wszelkie możliwe sposoby zapewnić, iż jego hooki są niewykrywalne. Oczywiście jest to nic innego jak kłamstwo z ich strony (a może niewiedza?). No cóż... Nie mnie to oceniać.

Owszem istnieją beznadziejne systemy prewencji oszustw, które można zwyczajnie wyłączyć, jak choćby w przypadku XIGNCODE i War Rock. Jednakowoż zawsze następuje moment, w którym takowy system zostaje zaktualizowany i ktoś spróbuje wstrzyknąć dllkę, a tu bach... cheat został wykryty, aplikacja gry zamknięta, a logi poszły i pozostaje tylko czekać na blokadę konta.

Antycheat wychwytuje wstrzyknięcie dllki i przesyła takową informację do serwera, wraz z kompletem innych podstawowych danych nt. danego klienta. Tutaj właśnie, w tych pozostałych danych, jest cały haczyk. Systemy prewencji oszustw bez względu na to, czy wykryją jakąś ingerencję w pamięć gry, czy też nie i tak przy każdej próbie nawiązania połączenia wysyłają jakieś logi. Dajmy teraz na to, iż ktoś postanowi sobie takiego antyhacka wyłączyć. Nic mu to nie da, gdyż przecież ten brak logów będzie najzwyczajniej w świecie widoczny po stronie serwera.

Podsumowując. Twoje konto zostanie prędzej, czy też później zablokowane. No cóż... za głupotę się płaci. ;)

Opublikowano

Snobek ale ty glupia jestes ;p haha gram na vipie od ponad roku moze i wiecej bo nie pamietam i jakos bana do dzisiaj nie mam ;p

Konto Do Gry Warrock 60 + lvl retaile  

Na Allegro ciekawe kogo to jest xD

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

wchodzisz na strone sirosixa i tam są już wszystkie informacje jak to zrobić. 
NIe moge powiedzieć dokladnie bo jest to zakazane na forum

Opublikowano

Na forum zakazane są piraty, nie cheaty.

Opublikowano

Ale chyba również podawanie stron internetowych ?

także też nie można powiedzieć gdzie wejść co i jak...

Opublikowano

Ale chyba również podawanie stron internetowych ?

także też nie można powiedzieć gdzie wejść co i jak...

Jeżeli ta strona nie stanowi "konkurencji" dla mpc, to można podawać linki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...