Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Warto znowu kupić bola?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jakiś czas temu dostałem bana podczas słynnych banwayve-ów. Od tamtego czasu gram już bez scriptow, ale taka gra mnie nudzi. Wiec tu pytanie czy warto kupić bol-a czy pojawiło sie coś lepszego, jak wyglada dostępność do crackow ? I czy znajdzie sie ktoś kto objaśnił mi to trochę bo przez ten czas trochę sie zapomniało ;p Pozdro i z góry dzięki za pomoc ;))))

Opublikowano

Crack masz na nulled.cr za free masz samego VIP BoL'a za pieniążki masz wszystkie skrypty płatne dostępne. Działa to tak że jak kupisz VIP'a kupisz dostajesz Auth Key i logując się za jego pomocą i loginu z oficjalnego BoL'a masz dostęp do skryptów na które auth ma ten login. Czy się opłaca, jeżeli chcesz grać na cheatach to tak. Co do konkurencji są LeagueSharp(strasznie bannable), EloBuddy(słabo wypada przy BoL'u) oraz GoS(pozostawię bez komentarza). Według mnie jest to najlepsza opcja z tych wszystkich, jeżeli kupisz na nulledzia VIPa masz bardzo dobr skrypty dostępne oraz nie ma banawaveów(ban tylko ręcznie). Myślę że to wszystko.

Jeżeli piszesz do mnie, proszę użyj opcji cytuj <3

Opublikowano

Czyli nei kupywać vipbola na stronce bola tylko na stronce nulledi jechac na cracku? Co do l# nie komentuje bo za to właśnie dostałem bana #YebaćJodusa

Opublikowano

Tak lepiej kupić VIP na nulled , w tej chwili jest AUTH na wszystkie skrypty przez co nie jest potrzebne dodatkowe crackowanie skryptów. VIP kosztuje okolo 50 zł ale to na 3 miesiące 

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Kurde, ta opcja z nulled trochę słabo wyglada. Kiedyś eleganci sobie smakiem bolą kupowałem skrypty cracked z nulled elegancko. Nie da rady jakoś tak tego rozegrać ?

Opublikowano

Kurde, ta opcja z nulled trochę słabo wyglada. Kiedyś eleganci sobie smakiem bolą kupowałem skrypty cracked z nulled elegancko. Nie da rady jakoś tak tego rozegrać ?

A co Ci tam niby słabo wygląda? 

Opublikowano

Czyli jednak opcja nulled lepiej wypada? Bo na samego bol vipa wydatki jakieś spore to nie sa, ale kupowanie skryptów to już inna sprawa. Co do nulled jakie sa tam opcje płatności i czy zrobienie tego cracked vipa jest tak długotrwałe jak dawny enforce czy pobierasz i śmigasz ?

Opublikowano

To jest moment. Jak się nie wie jak używać to się bany dostaje. Grałem kilka miesięcy na BoLu i na EB i nie mam bana. Co więcej na volibicie expil3m i nie mam bana.

Opublikowano

Tez kiedyś śmiałem wiele miechow bez bana, ale zachciało sie potestować l# i sie skończyło, co z ta forma płatności na nulled?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...