Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komisja wojskowa

Gość Marceli99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, widziałem dziś rano gdzieś tu temat, ale nie mogę go znaleźć. Jestem młody i do "komisji wojskowej" brakuję mi dużo, ale z racji moich anty-patriotycznych poglądów nurtuję mnie jedna sprawa, co grozi za niestawienie się do komisji wojskowej? Nie chcę tutaj wzbudzać kłótni, a jedynie znaleźć odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. :v

Opublikowano

Jak ty się nie zjawisz to oni pierw wyślą do Ciebie wezwanie, a jeżeli to nie poskutkuje to osobiście po Ciebie przyjadą i jeszcze kare dostaniesz. Komisja to nic strasznego, przebadają cie, spytaja o zainteresowania i pare innych rzeczy, wydadza książeczke i nara.

Z tego co widzę jesteś 99 rocznik i jesteś antypatriotyczny. Śmiech na sali.

Opublikowano

Jak ty się nie zjawisz to oni pierw wyślą do Ciebie powiadomienie, a jeżeli to nie poskutkuje to osobiście po Ciebie przyjadą i jeszcze kare dostaniesz. Komisja to nic strasznego, przebadają cie, spytaja o zainteresowania i pare innych rzeczy, wydadza książeczke i nara.

Cyka się, bo jak w czasie wojny zostanie powołany to nie będzie chciał iść ;p

Opublikowano

Jak ty się nie zjawisz to oni pierw wyślą do Ciebie powiadomienie, a jeżeli to nie poskutkuje to osobiście po Ciebie przyjadą i jeszcze kare dostaniesz. Komisja to nic strasznego, przebadają cie, spytaja o zainteresowania i pare innych rzeczy, wydadza książeczke i nara.

To nie te czasy i nie będzie już w tym kraju nigdy obowiązkowej służby wojskowej. Nie ma co się o to bać.

Opublikowano

To nie te czasy i nie będzie już w tym kraju nigdy obowiązkowej służby wojskowej. Nie ma co się o to bać.

Mówię tu o wojnie. Wszystkich powołają wtedy ;P

Opublikowano

Jak ty się nie zjawisz to oni pierw wyślą do Ciebie wezwanie, a jeżeli to nie poskutkuje to osobiście po Ciebie przyjadą i jeszcze kare dostaniesz. Komisja to nic strasznego, przebadają cie, spytaja o zainteresowania i pare innych rzeczy, wydadza książeczke i nara.

No dobrze widzisz, nie wiem co w tym śmiesznego, mam prawo nie lubić swojego kraju i obrzydliwego nastroju w nim panującego. Pisząc "nastroju" nie mam na myśli polityki.

Jeżeli nie masz usprawiedliwienia to albo grzywna, albo psy cię zaciągną.

Nie wiem jak można Policję nazywać psami, kompletny brak szacunku do psów jak i do tych ludzi.

Jak będzie wojna to ja z Dudą i rydzykiem będę pił szampana na hawajach.

Temat można zamknąć. Dzięki za "mądre" odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...