Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skai Gra w Grę

Skai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć tu Skai!

Dzisiaj mam do pokazania mój kanał w serwisie YouTube, na który osobiście nagrywam filmiki z gier.

Aktualnie nagrywam The Elder Scrolls V: Skyrim, kampanię z gry Splinter Cell: Blacklist oraz raz na jakiś czas wrzucam bitwy z gry World of Tanks a zakończyłem dość niedawno serie z Neverwinter Online. Czyli na kanale głównie "Zagrajmy w" choć nie mówię, że tylko w jednej formie się zamknę.

Osiągnięcia: Jeszcze nic wielkiego nie osiągnąłem. Choć sam fakt, że zebrałem się w końcu za nagrywanie, bo jestem typowym introwertykiem jest wystarczającym sukcesem.

Opis: Już od jakiegoś czasu zbierałem się do założenia kanału i nagrywania filmików, ale nie miałem ani dobrego sprzętu ani weny twórczej.

Aż pewnej bezsennej nocy postanowiłem w końcu, że nie ma wymówek i zakładam kanał. Póki co na kanale pojawiają się głównie ZagrajmyW, ale nie chciałbym się tylko w tym zamknąć. Staram się aby filmiki pojawiały się regularnie i w dobrej jakości.

Zapraszam do oceny

Link do kanału: xyz

Pozdrawiam, Skai!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...