Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakichś słuchawek do domowego użytku, do słuchania muzyki, rozmów głosowych, czasem prostych gier. Bardzo zależy mi na wygodzie w noszeniu takich słuchawek, ponieważ

spędzam dużo czasu przy komputerze. Mam dobre wspomnienia z ergonomicznością Superlux HD681, ale po roku poszły. Zastanawiałem się nad wersją EVO. Na słuchawki mam powiedzmy

ok. 300zł, fajnie jak padną też jakieś słuchawki bezprzewodowe lub jeszcze lepiej z możliwością bycia bezprzewodowymi, jeśli w ogóle są takie 2w1, natomiast bezprzewodowe musiałyby mieć

jakiś mikrofon, nawet słaby. Tak żeby sobie poleżeć na luzie, pójść do kuchni na 10 minut i móc ciągle rozmawiać, taka opcja byłaby naprawdę dla mnie ciekawa. Nie gram w jakieś wymagające gry,

więc aż tak mi nie zależy na opóźnieniu, bo wiadomo że bezprzewodowe będą miały większy delay. To cóż, chyba tyle, czekam na jakieś propozycje. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Hyperx Cloud. Rebrandy Takstarów Pro 80 z mikrofonem. Słuchawki fajne, zrównoważone, w zestawie dostajesz dodatkowo welurowe pady, które polecam od razu założyć, bo skóra nie dość, że nie wygodna, to jeszcze uszy się od niej pocą. 

http://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-black-khx-h3cl-wr-636654/

Przenoszę do audio.

Z bezprzewodowych nie ma żadnego opłacalnego przedstawiciela.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Hyperx Cloud. Rebrandy Takstarów Pro 80 z mikrofonem. Słuchawki fajne, zrównoważone, w zestawie dostajesz dodatkowo welurowe pady, które polecam od razu założyć, bo skóra nie dość, że nie wygodna, to jeszcze uszy się od niej pocą. 

http://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-black-khx-h3cl-wr-636654/

Przenoszę do audio.

Z bezprzewodowych nie ma żadnego opłacalnego przedstawiciela.

Skórzane są wygodne, w miarę duże i mięciutkie. Na welurach grają raczej słabo, ale zależy kto co wymaga. Jeśli ma być mikro to raczej nic innego w tej kasie

Opublikowano

Mikro jedynie, jeśli byłyby bezprzewodowe. Mam mikrofon na biurku, także z tym problemu nie ma. Zastanawiam się nad EVO a tymi HyperX Cloud. Duża różnica jest cenowa, a jak z różnicą jakości i samego dźwięku?

Opublikowano

681Evo to typowo basowe słuchawki z wycofaną średnicą i górą, inne brzmienie niż model 681 który ma raczej więcej wysokich tonów i lekko podbity bas. Takstar Pro80 (HyperX Cloud, Qpad QH90) to już w miarę równe brzmienie z lekko podbitym basem, lepsza przestrzeń, bardziej naturalny dźwięk od Superluxów, znacznie lepiej wykonane. Jeśli mogą być bez mikro to są też całkiem fajne Takstary HD6000, Encore Rockmaster OE albo już trochę drożej Brainwavz HM5/ATH M50X, tylko wtedy nie wyrobisz się z dźwiękówką

Opublikowano

@Michoł3 niby dlaczego? Ale odpowiedzi "bo tak", "bo sa dobre" sie nie licza. Zreszta sa ponad dwa razy wieksze niz budzet autora.

300zł to akurat idealnie sie mieszczą

Bo są bezprzewodowe i komfortowe. urzywa ich phantoml0rd który był profesjonalnym graczem. po rozjebaniu ich miał 2 pary cloudów II które też rozjebał i zdecydował się wrócić ponownie do g930

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

@Michoł3 niby dlaczego? Ale odpowiedzi "bo tak", "bo sa dobre" sie nie licza. Zreszta sa ponad dwa razy wieksze niz budzet autora.

300zł to akurat idealnie sie mieszczą

Bo są bezprzewodowe i komfortowe. urzywa ich phantoml0rd który był profesjonalnym graczem. po rozjebaniu ich miał 2 pary cloudów II które też rozjebał i zdecydował się wrócić ponownie do g930

http://www.ceneo.pl/8705462 "300zl", moze byc nawet bylym papiezem

trzeba miec serio cos z soba, zeby rozwalic 2 pary, chociaz on ma tyle kasy, ze stac go zeby rzucac.

>kupowanie cloudow 2

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Zdecydowałem się EVO, są dwukrotnie tańsze, a opinie jak najbardziej pozytywne. Jak się zawiodę to po prostu zwrócę. :v

Dzięki za wszystkie odpowiedzi, cls.

Opublikowano

Sprzęt ładny i dobry, powinny Ci się spodobać. Jakby Ci nie pasowało brzmienie to pisz, zawsze można pomyśleć nad modami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...