Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie odnośnie operacji

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mimo, że od dawna gram w csa pierwszy raz zakupiłem operację.

Jak to wygląda? Podono za wykonywanie misji mogę otrzymać drop skinów? Przynajmniej tak kiedyś zasłyszałem od znajomych. Co ogólnie daje ta operacja poza żetonem ?

I jak to jest z dropem skrzynek? Zagrałem kilka meczy i nowe skrzynki poleciały każdemu z moich 4 znajomych mimo, że nie mieli operacji a ja tak :P

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Za misje dostajesz doświadczenie. Co każdy wtorek 'resetuje' się drop i po wbiciu levela dostajesz jakiegoś skina. Z operacją masz szansę na lepsze skiny z lepszych kolekcji.

Drop skrzynek = losowy. 

Wszystko jest w FAQ operacji, wystarczy poczytać... 

he?

Opublikowano

Za misje dostajesz doświadczenie. Co każdy wtorek 'resetuje' się drop i po wbiciu levela dostajesz jakiegoś skina. Z operacją masz szansę na lepsze skiny z lepszych kolekcji.

Drop skrzynek = losowy. 

Wszystko jest w FAQ operacji, wystarczy poczytać... 

ale drop tych lepszych skinow np czerwonych jest za przechodzenie misji czy za granie np meczy turniejowych czy to i to?

Opublikowano

Operacja daje szanse na wydropienie lepszego skina (różowy/czerwony) i tyle. Raz na tydzień za wbijcie lvl. Za przechodzenie misji zdobywasz gwiazdki ulepszasz tą plakietkę aż do złotej.  Co do tego dropu to i tak same szare lecą. Ja przy tamtej operacji wydropiłem tylko jednego wartego 25 euro, 1 niebieskiego i reszta szare, a miałem ją od pierwszego dnia czyli miałem jakoś 15 dropów+.

Opublikowano

Tak trudno FAQ przeczytać i zrozumieć? 

Masz kilka kolekcji w których masz skiny do dupy, które są warte 0.05€, ale masz niewielką szansę na drop czegoś lepszego:

How do I earn Operation Wildfire weapon drops?
When you gain enough XP to earn your first Rank each week, you will receive a weapon drop. If you have an Operation Wildfire Coin, your earned weapon drops will come from one of the Operation Wildfire weapon collections: Cobblestone, Cache, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun, and Chop Shop.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...