Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uszkodzony Galaxy A3 - odzyskanie danych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tydzień temu mój telefon niefortunnie spadł i uszkodził się w nim najpierw dotyk, po czym wyświetlacz z dnia na dzień robił się coraz gorszy, a tym momencie nie widać już kompletnie nic. Telefon działa, dźwięk oraz podświetlenie tych 2 klawiszy też jest. Gdyby nie blokada symbolem wyciągnąłbym dane bez problemu z telefonu przez USB jednak nie dam rady, ponieważ dopóki nie narysuje symbolu telefon jest zablokowany. Najbardziej zależy mi na kontaktach. Nie, nie są zsynchronizowane z googlem(nawet nie pamiętam jaka tam nazwa konta była). Trybu debuggowania również włączonego nie ma. Jest to model SM-A300FU.

Czy da się JAKKOLWIEK(złamać lub jakoś podgląd zrobić, żeby dało się narysować ten symbol) pokonać to zabezpieczenie żeby wydobyć z niego dane?

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Wejdź do recovery i spróbuj znaleźć opcję Mount Storage. Jak nie ma i nie zależy ci na gwarancji to spróbuj w download mode wgrać odinem CWMa, tam wybierasz Mount Storage i zgrywasz pliki.

@ProGosciu3

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@Razeer123

Telefon jest na gwarancji, ale gwarancji przecież nie uznają, bo to moja wina, ewidentnie mi wypadł i się rozwalił. Na wyświetlaczu nie widzę w tej chwili nic. Poszedł się całkiem... nie wiem czy cokolwiek zdziałam bo jest blokada symbolem i żadne usb nie chce przejść bez narysowania symbolu, a nie narysuje go bo i dotyk jest uszkodzony i na wyświetlaczu nic nie widać. To że telefon działa wiem po tych dwóch dotykowych klawiszach.

Opublikowano

@Razeer123

Telefon jest na gwarancji, ale gwarancji przecież nie uznają, bo to moja wina, ewidentnie mi wypadł i się rozwalił. Na wyświetlaczu nie widzę w tej chwili nic. Poszedł się całkiem... nie wiem czy cokolwiek zdziałam bo jest blokada symbolem i żadne usb nie chce przejść bez narysowania symbolu, a nie narysuje go bo i dotyk jest uszkodzony i na wyświetlaczu nic nie widać. To że telefon działa wiem po tych dwóch dotykowych klawiszach.

W takim razie zaproponowałem Ci sposób, dzięki któremu stracisz gwarancję, a może nawet zbrickujesz telefon. Rób na własne ryzyko, to ostatnia deska ratunku bez działających klawiszy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@Razeer123

@Razeer123

W takim razie zaproponowałem Ci sposób, dzięki któremu stracisz gwarancję, a może nawet zbrickujesz telefon. Rób na własne ryzyko, to ostatnia deska ratunku bez działających klawiszy.

Dokładnie, flash cwm i klawiszami głośności + power poruszasz się po recovery.

Mount Storage i jesteś uratowany.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Można bez problemu odblokować  jeśli rejestrowałeś telefon, tylko kliknąć odblokuj  moje urządzenie przenośne , podłączyć pod kiesa i zgrywać dane.

Pasuje tylko by w telefonie było załączone wifi albo przesył danych. 

;) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...