Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widze przez smoke WTF?!

Magiku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Wlaczylem sobie dzisiaj cs'a gram turniejowki i co sie okazuje normalnie widze przez smoke jakby ich w ogole nie bylo... Dym pojawia sie dopiero gdy stane w srodku, a gdy juz z niego wyjde normalnie wszystko widze. Zauwazylem ze molotowy tez sa jakies zbugowane bo zamiast plomienia rozlanego na pewnym obszarze widze tylko jeden maly plomien i nic wiecej. Nie grzebalem nic w plikach ani nie pobieralem wspomagaczy a mimo to mam takie cos... Dla innych pewnie bylby to powod do radosci dla mnie w sumie tez ale zastanawia mnie skad to sie wzielo i czy ktos tez tak ma.

Opublikowano

Bug dzisiaj na faceicie byl wielki placz ze przez smoka bija to dlatego :D no ale jak widzimy wtedy aktualizacja byla z r8 bug ze smokiem teraz znowu :) co mozna wywnioskować ? ze debile tworza aktualizacje nie sprawdzaja ich tylko odrazu na live daja :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...