Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do zabawy z mocą

Pytaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bohatera który można się pobawić a zarazem jest mocny coś jak Rengar myślałem troche o Bardzie i Jhin 

Mam większość bohaterów więc dawajcie po 2 propozycje bądź więcej na wypadek gdybym któregoś miał 

Opublikowano

Quinn obecnie wedlug mnie najlepszy champ

w late robisz kazdego na 1vs1 jak zaczniesz walke

na ulti latasz z 130% wieksza przedkoscia

mozesz grac na Topie Midzie Jungli i Adc

na stronie how2win jest nawet w good tier top

ale pewne jest ze dostanie nerfa w ciagu miesiaca :D

Opublikowano

Nie można porównywać Rengara do Jhin i Barda :v

Gracze Riven mówią, że ona jest bardzo fun to play, możesz spróbować :) Drugi champion to Fizz, assassin, można się nim fajnie pobawić B)

Opublikowano

Wszystko już wypróbowane i stare :D  

Dzisiaj zagrałem sobie Shaco rankeda oczywiscie statystyki może nie najlepsze (1/1/8) ale chodzenie do przeciwnej dzungli i bajtowanie aż kolega nie przyjdzie lub ktoś inny było świetne :) nawet saam dużo biłem

Opublikowano

Graves - top i jungla świetna, można się nim śmiało pobawić i jest naprawdę mocny. Corki taki bombardier mały a jaki zamęt robi, polecam. Dodatkowo mogę polecić ezreala, blue build ewentualnie zwykły pod adc. Jak się nim nauczysz grać to na bocie nie ma mocnych :D

Opublikowano

Gravesem gram często na jungli lubie go :) 

a te adc jakoś mi się nie podobają wole jak już Luciana piknąć :)

ale próbujcie dalej może traficie na bohatera którego nie mam lub nie grałem i który może być fajny bohaterowie których mam w planie to Bard , Vel Koks , Zac

Opublikowano

Polecam Shaco, Nidalee, Akali, Lee Sin. Są to bohaterowie którzy są mocni a zarazem ciekawie się nimi gra. Shaco - jego zadaniem tak jak wspomniałeś jest bait'owanie i counter junglowanie, może on zrobić darmowego killa w przeciwnej dżungli jeśli na 2 poziomie wybierze Q, może nie robi on dużo w late ale może pooddawać parę killi  sojusznikom poprzez bait'owanie. Nidalee - kolejny jungler lecz tym razem staje się lepsza z każdą minutą, jeśli udaje Ci się trafiać ze spelli mierzonych to polecam ją ponieważ gdy trafi może bez problemu zabić cel chyba że jest tankiem. Akali - można nią iść na Topa (robiąc ją pod tanka), Mida (AP), oraz jungle (robiąc ją pod mieszankę tanka i AP); ostatnio dostała buffa którego nie potrzebowała (zapewne dostała go ponieważ mało ludzi wybierało ją w match'ach). Lee Sin - następny bohater którego wybiera się głównie na jungle ale można nim grać także na topie, midzie i supporcie lecz najlepszy jest na jungli; jest to bohater którego early i late nie są mocną stroną lecz potrafi dużo zrobić dla teamu wykopując przeciwnego ADC prosto pod nogi swojego teamu, wtedy może zająć się APC i Supportem (lub junglerem jeśli nie jest tankiem), trudno jest ogarnąć ślepego mnicha ponieważ Q + Flash za ADC + R jest bardzo trudne do wykonania.

Opublikowano

Polecam Garena, niedopieszczony pick który nie jedną gre zorał

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

TF adc. Ogarniesz go to będzie mocny a zabawy też będzie dużo. Zwłaszcza patrząc na ludzi którzy umierają i nie wiedzą co się dzieją :D

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...