Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące czcionki

Gotex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż gdy jestem na profilu w grze to napisy, które znajdują się na zdjęciach nie posiadają ó, ą, ć itp...

0o206m.jpg

30087w.jpg

kb1vc8.jpg

Ogólnie nie przeszkadza, ale denerwuje mnie to...

Jak ktoś miałyby jakieś pomysły jak to naprawić to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Może dlatego, że polska wersja jest c*****a zwyczajnie i nie mają polskich znaków.

Zmień sobie na angielski lepiej, bo to aż szkoda patrzeć.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Polskie tłumaczenie jest podobno poprawiane. Ogólnie na wersji pl jest sporo literówek, błędów, nieprzetłumaczonych słów. Jak się to pojawiło, to była mowa, że jest to wersja beta. 

Naprawić się tego raczej nie da, bo takie jest tłumaczenie. Trzeba poczekać. 

Opublikowano

Pisałem z kolegą już dawno ticket w tej sprawie, niestety do tej pory nic nie zrobili. Nic dziwnego, społecznością pl nikt nigdy się nie interesuje. 

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Pisałem z kolegą już dawno ticket w tej sprawie, niestety do tej pory nic nie zrobili. Nic dziwnego, społecznością pl nikt nigdy się nie interesuje. 

W sumie nie miało nigdy być tego tłumaczenia (polskiego), ale tak wyszło i się pojawiło. Przeglądałem ostatnio forum Smite'a, i, jeśli się nie mylę, to nadal jest to spolszczenie beta - dużo błędów. No i niestety nie zapowiada się na to, aby ktoś to dokończył, a potem porządnie wydał. Nowe itemy nie mają tłumaczenia (niektóre), są błędy w tłumaczeniu historii boga itd. 

Opublikowano

Według mnie gdyby twórcom chociaż w najmniejszym stopniu zależało, to by to było przetłumaczone porządnie już dawno. Co to za problem, by zapytać się graczy, czy mogliby pomóc.

Gra bardzo mi się podoba, wciągająca. Niestety twórcy co chwilę coś wypuszczają, co mi tę grę uprzykrza. Jednak bez problemu za darmo mógłbym im wysłać przetłumaczone te teksty, które jeszcze nie są, oni by tylko je wrzucili do gry.

ulpdoa6f345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...