Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Idle Master - pomocy.

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. ;) Możecie mi powiedzieć jak działa Idle master?

Odpaliłem go ok. godziny 15:10, nie mam żadnych kart. Jak to działa? Dropi wszystkie karty na raz, czy jak? Co mam zrobić, proszę o pomoc.

post-1119232-0-07773000-1455805290.png

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Wydaje mi się, że wszystkie gry włączone są w tym samym czasie. Słyszałem też, że Valze wprowadziło zabezpieczenia przeciwko tego typu programom i od jakiegoś czasu, żeby dropienie kart przyniosło efekty trzeba mieć odpalony program przez ponad dwie godziny. Oczywiście nie zdobędziesz wszystkich kart od razu, więc polecam zostawienie programu na noc ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że wszystkie gry włączone są w tym samym czasie. Słyszałem też, że Valze wprowadziło zabezpieczenia przeciwko tego typu programom i od jakiegoś czasu, żeby dropienie kart przyniosło efekty trzeba mieć odpalony program przez ponad dwie godziny. Oczywiście nie zdobędziesz wszystkich kart od razu, więc polecam zostawienie programu na noc ;)

Okej, czyli jak to działa. 17:10 czy tam po 17. Będą karty w ekw? Czy jak? Słyszałem, że trzeba wyłączyć program i odpalić ponownie. Czas z gier w programie się nie aktualizuje.

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

­

@st3fan Dokładnie, program najlepiej zresetować po upływie tego czasu. Po ponownym włączeniu Idle Master zacznie działać tak jak należy, więc po paru minutach jakaś karta powinna wylądować w twoim ekwipunku. Gdy już to zrobisz nie będzie wymagana żadna interakcja z twojej strony, więc możesz zostawić program odpalony w tle. Tylko pamiętaj, że jeśli będziesz grał w grę, która posiada te karty, a program pozostanie odpalony to szanse na ich zdobycie spadną. 

Opublikowano

­

@st3fan Dokładnie, program najlepiej zresetować po upływie tego czasu. Po ponownym włączeniu Idle Master zacznie działać tak jak należy, więc po paru minutach jakaś karta powinna wylądować w twoim ekwipunku. Gdy już to zrobisz nie będzie wymagana żadna interakcja z twojej strony, więc możesz zostawić program odpalony w tle. Tylko pamiętaj, że jeśli będziesz grał w grę, która posiada te karty, a program pozostanie odpalony to szanse na ich zdobycie spadną. 

Dzięki, a jak wygląda czas na drop takiej karty/kart ? Minie ten czas, odpalę ponownie program i co? Karty np. z jednej gry pojawią się po kilku minutach? 

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

­

@st3fan Po ponownym uruchomieniu programu rób to co robiłeś do tej pory. Otwórz program, zaloguj się na swoje konto steam i tyle, nic więcej nie musisz w nim działać. Nie wiem po ilu minutach wypadnie pierwsza karta, bo zależy to od wielu czynników, ale myślę, że po upływie 10-15 minut powinieneś zauważyć efekt. Program nie da Ci całej puli kart od razu, będziesz je dostawał co kilka/kilkanaście minut, więc musisz być cierpliwy. 

Opublikowano

­

@st3fan Po ponownym uruchomieniu programu rób to co robiłeś do tej pory. Otwórz program, zaloguj się na swoje konto steam i tyle, nic więcej nie musisz w nim działać. Nie wiem po ilu minutach wypadnie pierwsza karta, bo zależy to od wielu czynników, ale myślę, że po upływie 10-15 minut powinieneś zauważyć efekt. Program nie da Ci całej puli kart od razu, będziesz je dostawał co kilka/kilkanaście minut, więc musisz być cierpliwy. 

Ok, sprawdzę efekty. Czyli polecasz zostawić program wraz ze steamem na okres wtedy kiedy nas nie ma/śpimy. yhm.

Zrobiłem coś źle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...