Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Currency Exchange

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ktoś używał już z nowej opcji Currency Exchange? Mam zamiar zakupić około 4000 NCoins, jednakże nie do końca wiem jak to wszystko działa. Otrzymane NCoinsy będą przepisane na konto czy samą postać? Jeżeli dana osoba zakupi naszą ofertę to otrzymuję się wiadomość na mailu czy Coinsy są przekładane od razu na konto?

maybenow.png

Opublikowano

Ja wymieniłem golda na 1349 ncoin przy czym dostałem za darmo 1214 hongmoon coinsów

Aby odebrać towar potrzebowałem na koncie 135 ncoin tzw "fee"

Sam system jest dobrze zaprojektowany ponieważ idioci nie będą mogli zaniżyć cen tak jak w markecie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja wymieniłem golda na 1349 ncoin przy czym dostałem za darmo 1214 hongmoon coinsów

Aby odebrać towar potrzebowałem na koncie 135 ncoin tzw "fee"

Sam system jest dobrze zaprojektowany ponieważ idioci nie będą mogli zaniżyć cen tak jak w markecie.

Aha, czyli by odebrać zakupione coinsy za golda muszę już te coinsy na koncie mieć? Głupota.

/Edit

Nie rozumiem, po lewej stronie w tym oknie jest napisane Hongmoon Coins, jednakże gdy już mam potwierdzać aukcję to pokazują mi się NCoinsy. Co w końcu otrzymam bo mam mętlik w głowie?

ot7wzb.jpg

maybenow.png

Opublikowano

wystawiasz gold -> ktoś musi go kupić za NCCOINY -> Y dostajesz HGCOINY 

w okienku masz informacje o podatku dla kupującego a po lewej jest info dla Ciebie

ae1d1005fe.png

Opublikowano

w okienku masz informacje o podatku dla kupującego a po lewej jest info dla Ciebie

Przekonałem się na własnej skórze jak ten system działa.. Teraz by odebrać moje Hongmoon Coins muszę wydać realne pieniądze na grę - totalny bezsens.

4foi15.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Przekonałem się na własnej skórze jak ten system działa.. Teraz by odebrać moje Hongmoon Coins muszę wydać realne pieniądze na grę - totalny bezsens.

4foi15.jpg

Kupujesz Hongmoon Coinsy, nie ncoiny. I dostajesz je od razu. To tylko informacja. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopuję temat, ponieważ nie ma sensu zakładać nowego.
Zakupiłem NCoins, czy jest możliwość odebrania NCoins (te kupione za golda), które są na skrzynce pocztowej?

maybenow.png

Opublikowano

źle, nie kupujesz nccoinów za golda tylko hongmoon coiny które są automatycznie dodawane do Twojego konta, te wiadomosci mozesz kpasowac

nccoiny możesz kupic tylko i wyłącznie za real hajs

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ten temat o Hongmoon coins już dawno ogarnąłem.
Myślałem, że gdy posiadam NCoins to mogę odebrać te, które przyszły mi na pocztę. K***a...
  -.-

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...