Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Editor (PROBLEM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam World Editor'a do robienia map na prywatny serwer Metin2 a dokładniej chodzi mi by ten World Editor miał wprowadzone takie dodatki jak : nowe textury i object coś takiego jak na tym filmie : https://www.youtube.com/watch?v=w9M-28c9wsY . Albo zwykły World Editor i jak dodać te nowe textury i object'y będą bardzo wdzięczny Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Wygoogluj worldeditor by remix.

1 wynik odnosi się do tego czego szukasz :)

Odnośnie tekstur,obiektów - tak jak up :)

Tylko jest problem że nie widzę textur i tej sury by dopasować wielkość wszystkiego :/

Opublikowano

Tylko jest problem że nie widzę textur i tej sury by dopasować wielkość wszystkiego :/

Musiałeś źle wgrać. Poszukaj na internetach jak wgrać.

­

Opublikowano

Żeby widzieć postać sury musisz rozpakować pliki "pc" to właśnie tutaj znajduję się model sury i wrzuć go do folderu "ymir work" koniecznie na dysku D

Opublikowano

Żeby widzieć postać sury musisz rozpakować pliki "pc" to właśnie tutaj znajduję się model sury i wrzuć go do folderu "ymir work" koniecznie na dysku D

Nie musi, może paczkę z indexem dodać do pack

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie musi, może paczkę z indexem dodać do pack

@Sielu O widzisz, o tym nawet nie wiedziałem :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ale stop piszecie coś o rozpakowaniu plików np. tutaj taki jeden pisał ze nie widzi sury i innych obiektów i piszecie by rozpakowac te pliki sury na yimir work ale ja rozpakowuje i nadal jest to samo prosze was o wytlumaczenie lepiej najlepiej krok po kroku bez zadnych problemów

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam, że odkopuję. 

Co mam zrobić, gdy nie mam dysku D (Tylko jeden "C"), a wszystkie pliki oraz tekstury są na ścieżkę "D"? 
Co prawda, ścieżkę do tekstur mapy typu, ziemia, kamień, trawa - Zmieniłem na "C", jednak nie mogę znaleźć nigdzie, pliku tekstowego od na przykład... Sury.

A dążę do tego, że nie posiadam jej w programie, co utrudnia po prostu pracę. 

Za w miarę spójną odpowiedź, odwdzięczę się :)

Dziękuję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...