Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galeria Soangera

Soanger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi osobiście prace się podobają. Jedyna praca która mi się nie podoba to rockstar.

To była ikonka pod dział Seria GTA ze zlecenia Quarka robiona wg. jego wymagań ;p

W sumie nie wiem czemu ją tutaj dałem x;

­

j

Opublikowano

Nie wiem na ile się zajmujesz grafiką, ale jakiś poziom trzymają sygnaturka z przeceną skinów do lola, baner orjenta mógł być zayebisty, ale źle dobrałeś kolorystykę obrazków, co zepsuło cały efekt, reszta nic szczególnego.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie wiem na ile się zajmujesz grafiką, ale jakiś poziom trzymają sygnaturka z przeceną skinów do lola, baner orjenta mógł być zayebisty, ale źle dobrałeś kolorystykę obrazków, co zepsuło cały efekt, reszta nic szczególnego.

Od 5 dni c;

A tak porządniej, że robię kilka prac dziennie to od wtorku.

­

j

Opublikowano

No to jak od 5 dni, to idziesz w dobrym kierunku, poczytaj poradniki wrednej na mpc odnośnie dobierania kolorystyki, bo to u Ciebie leży najbardziej, resztę rób już jak Ci się samemu podoba.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Z tego wszystkiego, najbardziej podoba mi się twoja sygnatura. 

Kolorystyka, efekt 3d.

Wydaje mi się, ze lepiej by się prezentowała przy małych wymiarach ^^

Opublikowano

Nie wiem czy korzystasz z poradników, ale ostatnia praca jest okropna.

Render odstaje, widać obrys. Background bardzo słaby, a czcionka taki misz-masz.

Opublikowano

Nie wiem czy korzystasz z poradników, ale ostatnia praca jest okropna.

Render odstaje, widać obrys. Background bardzo słaby, a czcionka taki misz-masz.

Robię na spontanie.

Obrys specjalnie dodałem, a co do reszty to w sumie się trochę bawiłem opcjami photoshopa ;p

­

j

Opublikowano

­h1p15Mh.png

Lub bez dymu:

tFQWinw.png

ja tam w żadnej z prac nei widze "dymu"

ten glitch tekst nie do każdego pasuje i nie za ładnie wygląda jak go przedzielisz

Opublikowano

zwiększyłeś krycie tego dymu który tu nie pasuje

usunąłeś obrys

usunąłeś flare

i zmieniłeś opcje mieszania tekstu

dużo tu nie było roboty

daj jakieś normalne tło, wtop render i zmniejsz tekst

Opublikowano

Jak na photoshopa, ta praca jest bardzo słaba.

Dodałeś jakieś tło i krycie które jest na 10-20%?

happi dobrze Ci poradził, żebyś zmienił tło i wtopił ten render, bo ta sygnatura jest podzielona na 3 elementy.

Tło, render i napis. Nie ma spójności.

Opublikowano

ten render taki dziwny jakiś

dla mnie sciemnianie tła jest bezsensowne bo nic prócz renderu i tekstu nie widać i wszystko się koncentruje na tekście lub na renderze.

Opublikowano

chodziło mi o to że bawiłeś sie kolorami jeśli moge tak to nazwać

jeśli mam wybrać twoją najlepszą prace z tego tematu to ta ostatnia w temacie, dla Ixode

pobierz sobie jakieś gfxpacki, ja używam do prac typowo minecraftowych, bo widzialem że takie robisz, paczki CookiePack oraz paczki Daftvida v2

użyj jakichś cc, flar czy renderów z tych paczek

Opublikowano

Pobaw się smużem na renderze, alel tylko na konturach. Tym samym musisz zastosować tą samą akcję w okół rendera. Dodatkowo daj jakieś C4D, wtop je w tło lub cokolwiek by nie było pusto. 

Na tagach się nie znam, jak już wspominałem kilka razy, ale dzielę się doświadczeniem z PM'ek na jakiej zasadzie ja bym to widział, by wszystko się ze sobą kumulowało. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...