Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką

patolek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2 dni moja myszka steelseries kinzu v2 w CSGO się laguje, gdy podłączyłem inną myszkę (Tracer transformers) wszystko jest ok. Myślałem że to z myszką jest coś nie tak, ale podłączyłem do laptopa i tam normalnie działa. Dodam że na PC myszka w internecie działa normalnie, w innych grach też. Proszę o jakąś pomoc.

Opublikowano

może jakieś sterowniki do tej myszki są , a może podłączaj w inne złącza usb 

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Opublikowano

Kabel od myszki może wariować pod danym kątem.
Możesz spróbować troche po kablu poruszać, ale odradzam bo jeśli tak to się może całkowicie zepsuć :/

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

a kiedy ta myszka kupiona była i gdzie może masz gwarancję , działo się tak od początku ???

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Opublikowano

a kiedy ta myszka kupiona była i gdzie może masz gwarancję , działo się tak od początku ???

Myszkę dostałem na gwiazdkę od brata więc nie wiem gdzie była kupiona. Nie, nie działo się tak od początku. Dzieje się to tylko na moim komputerze i tylko w tej jednej grze. Na laptopie myszka działa normalnie w tej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...