Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20 fps w cs go

Deziek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zagrałem Nuka, i odczułem Wielkie spadki fps Otóż kilka dni temu miałem normalnie 60 [ gram na niskich ustawieniach bo na wysokich się nie da nic zrobić ] 

Komputer: 

Procesor : Intel Core i7 4790 

System operacji windows 8.1 64-bitowy

Karta Graficzna nVIDIA® GeForce GT705

Pamięc ram 16 gb

Pojemność dysku 2000 gb

Skąd mogą być brane lagi ?, jakieś mądre rady,

Opublikowano

Karta graficzna dno i metr mułu to się nie ma co dziwić, że tak słabo ciągnie. Zwłaszcza jak grasz na wyższej rozdziałce. Jak ją wymienisz to będzie raczej 300+ FPS.
Po krótkim szukaniu wychodzi na to, że zintegrowane lepiej sobie radzą niż ta karta  ^^

Opublikowano

Tu ci nie pomogę. Zresztą zależy jaki masz budżet na to. Sprzęt masz całkiem kozacki więc by była na równym poziomie pewnie ponad 1k musiałbyś wydać. Określ cel i budżet, potem szukaj/pytaj jaką.

Opublikowano

ok dzięki za pomoc a narazie dałoby się ustawić by gra Wyglądała normalnie ? bez większych lagów nie zależy mi Grafice tylko by Wbijać range 

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki grafy, rozdziałka na minimum, wszystko na minimum, możesz spróbować jakiś konfig na fps znaleźć w internecie (co przeważnie nic nie daje). Więcej chyba nie zrobisz.
Możesz spróbować odpalić na zintegrowanej grafie, bo parę osób twierdziło, że na takiej miało więcej FPS w CS'ie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...