Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Wildfire

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem oraz aktywowałem przepustkę w grze, pod profilem pojawiły się nowe powiadomienia.
Wytłumaczcie mi o co chodzi z Kampaniami.
Oraz co to jest Blitz mission.
Po raz pierwszy kupiłem operacje, dlatego proszę poradę dla początkującego w tym temacie.

comment_3VZ4ljSaNAEeYUFUQ1L7BJ4hEMcj4ue7

Opublikowano

Dostajesz po prostu misję np. wygraj 16 rund na mapie mirage, albo we współpracy to z ziomkiem bronisz bombsite przed kilkoma falami botów itp. Za zrobienie exp + poziom żetonu.

edit. i włączasz misję przez klikanie na nią, a nie odpalasz grę "klasycznie", bo wtedy nie zalicza. Częsty błąd  :)

Opublikowano

Słabo trochę z tymi nagrodami. XP? Fajnie było kiedyś jak miałeś możliwość losu broni tak jak ze skrzynki. Każda mapa inny zestaw broń. ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Jeszcze najlepiej przed zagraniem jakiejkolwiek mapy z operacji na MM, najlepiej napisać że ujowa i tyle.

Trudniejsze layouty niż dd2, słabe te mapy, 2/10

i robili te mapy oczywiście w dzień, prawda?

f

Specjalista
Opublikowano

Ta operacja ssie, tak samo nowe skiny, jakie one są paskudne, i tak samo jak z Falchjon, za misje XP opłaca się wydać 5,50, nieważne że szybciej i więcej expa dostaniesz za zwykły MM :v

Opublikowano

A z jakich kolekcji sa bronie za Rang drop? Jakieś nowe?

cbble, overpass, cache, rising sun, gods and monsters, chop shop

Jak to nuke wraca do competitive? Przecież cały czas tam był xD

tenor.gif

Opublikowano

A z jakich kolekcji sa bronie za Rang drop? Jakieś nowe?

cbble, overpass, cache, rising sun, gods and monsters, chop shop

Jak to nuke wraca do competitive? Przecież cały czas tam był xD

Byl on w rezerwowej grupie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Medal się zawsze przyda, a 6 euro się zwróci. Już się połowa zwróciła bo dropłem skrzynkę. + Jest szansa na drop ładnego skina z poprzedniej kolekcji gods and monsters.

Opublikowano

­ta przepustka to prawie kopia bh.. 

Wlasciwie jak czytac te historyjki to jest to kontynuacja bh :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Upcomming Blitz Mission - dostajesz bonus XP za granie turniowych map z operacji i jest to czasowe.

Jak kupujecie operacje to ona się zwraca  2-3x nawet zdarzy się więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...