Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biurko dla gejmera :)

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś biurka, cena nia gra roli gdyż zrobie sobie je sam tylko potrzebuje naprawde jakis fajny przykład, który mógłbym skopiować,

jedynie wymaganie ma byc prostokątne, aktualnie mam takie w pięciokat i przestało mi się już podobać. Jak macie coś fajnego wklejcie linka. 

Aha ma być nowoczesne nie jakieś retro.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Dopiero po przeprowadzce, także kartony jeszcze stoją i u mnie wygląda tak: Jest podzielone na 2 części - dłuższą i krótszą (narożną).

Półka na dole też stoi swobodnie, nie jest przykręcona, więc mogę sobie całe biurko przesunąć w razie potrzeby, gdzie tylko chcę, jak znajomi wpadną,

czy coś, bardzo spoko opcja. Wysokość 75cm.

212171455744010887779.jpeg

Nie wiem, jakie masz ściany, czy proste albo ze skosami. Czy wolisz myszkę i klawiaturę mieć na wysuwanej półce, czy na jednym poziomie. 

Mnie nigdy nie przekonywało posiadanie klawiatury niżej, ale wszystko kwestia indywidualna. Może w jakiś sposób moje stanowisko podsunie Ci

jakiś pomysł. 

PS. Na żywo wygląda lepiej.  B)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jeżeli już mówimy o biurku dla gejmera to najlepiej odlej je z jakiegoś twardego stopu, bo jak dostaniesz "hedszota" od "haksa" w cs albo zdarzy sie "decha" w tibii, to zwykłe biurko może nie przetrzymać uderzenia monitorem o nie z siłą 4500 niutonów.

Opublikowano

Jeżeli już mówimy o biurku dla gejmera to najlepiej odlej je z jakiegoś twardego stopu, bo jak dostaniesz "hedszota" od "haksa" w cs albo zdarzy sie "decha" w tibii, to zwykłe biurko może nie przetrzymać uderzenia monitorem o nie z siłą 4500 niutonów.

38 mm grubosc robie, zaden hedszot nie jest w stanie tego pokonac xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Oczywiście jestem zmuszony podać dowody, że jest to możliwe:

Opublikowano

Dopiero po przeprowadzce, także kartony jeszcze stoją i u mnie wygląda tak: Jest podzielone na 2 części - dłuższą i krótszą (narożną).

Półka na dole też stoi swobodnie, nie jest przykręcona, więc mogę sobie całe biurko przesunąć w razie potrzeby, gdzie tylko chcę, jak znajomi wpadną,

czy coś, bardzo spoko opcja. Wysokość 75cm.

Gdzie kupiłeś?

Szukałem coś podobnego do tego setup-u co ma ziemniaktv.

­

­

Opublikowano

przecież to są jakieś bloczki z jebanego gipsu xD

co do biurka polecam katalog ikei, czasami się u nich trafiają całkiem fajne i ładne biurka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no i dobra koncept juz jest

teraz zamowic material i jade z koksem

https://www.facebook.com/RazerGermany/photos/a.137820952933184.20882.114273525287927/962469397134998/?type=3&theater

blat będzie biały na wysoki połysk a podświetlenie będzie czerwone, komp zostanie w budzie ,posciągam tylko panele góra przód i bok na rzecz pleksi, napewno ucierpi chłodzenie ale mam to w dupie :P

Opublikowano

A tak w ogóle to Ci "rozwalacze pustaków " śmiesznie stoją jak i przed i po wykonaniu zadania ^.^

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

A tak w ogóle to Ci "rozwalacze pustaków " śmiesznie stoją jak i przed i po wykonaniu zadania ^.^

Sądzę, że pokazują tym swoją męskość i podkreślają muskulaturę.

Ale to moje osobiste zdanie, bo może to po prostu jest jedna z postaw w ich drodze wojownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...