Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe zbrojki od Ashain.pl

Ashain.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano udostępniam bo nie widziałem na mpc :>

6757314557400821376944.jpeg

Zbroje posiadają na plecach napis który można sobie usunąć.

zr5xpw.jpg

2ir98uw.png

Kliknij w sygnaturę, aby przenieść się na FanPage serwera Ashain.pl

Opublikowano

2ir98uw.png

Kliknij w sygnaturę, aby przenieść się na FanPage serwera Ashain.pl

Opublikowano

Po co komu pokolorowane gówno ??
Aż sam sobie odpowiem.. "Nikomu" 
Plastik... Dno... I gówno... 

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Zbroje tylko w cliencie esentiala są.

A w temacie jednym tylko zbojka na woja jest.

up

Ci może się nie podobają każdy ma inny gust.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Te forum nie przestanie mnie zadziwiać.

Po wycieku source dodaniu zwiększonej ilości yang, doświadczenia, dopisaniu poziomu przy nazwie potwora, powiększeniu ilości przedmiotów w stack i poziomów wszelakich starych systemów oraz wyciągnięciu większości fixów z deva czy epvp lub innego zagranicznego forum z działem lub o głównej tematyce Metin2 "tworzenie serwerów prywatnych" osoby (90%) dostała zaniku ważnych szarych komórek odpowiedzialnych za ważny element życia człowieka jakim jest myślenie w sposób kreatywny.

Rozumiem że teraz 95% tematów to będzie wrzucanie pojedynczych modeli czy grafik które zaje***iście z innego tematu?

Jestem świadom że te 90% to na tyle biedni ludzie których nie stać na zakup nowego setu zbroi, bo przecież to aż 200,- czy 50€ w zależności od narodowości (hehe rym) osoby exportującej z innej gry.

Dzięki temu w niedalekiej przyszłości działy Metin2 Tutoriale i download będą nosić nowe nazwy lub całkowicie zmienią się w jednoznaczne słowo Wysypisko bądź Kosz, a Pomoc na serwerze w Hejt.

Do autora tematu:

Jesteś na tyle niepoważny że wrzucając te zbroje nie pokusiłeś się nawet o usunięcie napisu na lędźwiach a jedynie przepakowanie i  wrzucenie na inny host.

Nie potrafisz zrobić coś samemu to odświeżaj starsze tematy lub linki z innych tematów + dodaj dopiski reklamujące Twój serwer, wyjdzie Ci na lepsze.

#HeHe #Pozdrawiam

dCrwk2h.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...