Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa nazwa drużyny?

-m00n♥k-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wraz z kolegami z ekipy chcielibyśmy założyć własny Team. ;) Chcielibyśmy pokazać się na Polskim "podwórku" CS:GO ale nie mamy żadnej nazwy. ;) Więc proszę was o ciekawe w miarę normalne propozycje nazwy drużyny CS:GO.

Ciekawe pomysły nagradzam lajkami. ;)

Pozdrawiam. :)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Witam wraz z kolegami z ekipy chcielibyśmy założyć własny Team.

I chcesz, żeby inni wymyślili nazwę? :((

Underground

Unbreakable

BreakTheRules

AgressiveBears

DucksInSocks

ChillMate

Najlepiej jednak wymyślić coś swojego, oryginalnego, jak TSM, NiP lub dignitas.

Polecam przetłumaczyć słowo na jakiś nieznany język i dać nazwę, która wyjdzie xD

tenor.gif

Opublikowano

No chcemy założyć naszą drużynę. Nie mamy może pomysłu na nazwę. Ale czy to coś złego? ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Dac Ci pro tip? virtus.pro, ninjas in pyjamas, fnatic to wszystko brzmialo by sredniawo, ale w glowie juz masz zakodowana gre tych druzyn, to nie nazwa, a gra druzyny czyni, ze np chcesz miec ich naklejke/tatuaz/whatever. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Dac Ci pro tip? virtus.pro, ninjas in pyjamas, fnatic to wszystko brzmialo by sredniawo, ale w glowie juz masz zakodowana gre tych druzyn, to nie nazwa, a gra druzyny czyni, ze np chcesz miec ich naklejke/tatuaz/whatever.

To samo właśnie mi przyszło do głowy i miałem zaproponować nazwę Kolopytors
Opublikowano

IPN

Intrygujące pantofle z narni.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...