Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quinn

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram quinn glownie na topie ale czasem wybiera mi mida gram tylko na botach poniewaz chce bardziej opanowac ta postac i znalesc najlepszy build narazie najlepiej mi szlo jak 1 kupilem Manamune i pozniej ostatni szept i buty moblinosci wiem ze dziwny ale lepszy build wedlug mnie niz full atak czy kryt/speed

1.jaki build polecacie?

2.na jakim champow nie grac quinnem ?

3.maxowalem 1 e pozniej q ale moj kolega gra nim na jungli i maxuje 1 q jak lepiej jest ?

4.jaki skin polecacie?

5.na poczatku co kupic? (zawsze bralem mane i 3 potki)

powinnien sie znalesc w good tier top i mid naprawde polecam wam go kupic

sadzicie ze dostanie nerfa ? wedlug mnie ulti powinno miec przynajmniej 20cd i wiecej many a w ma za wielki zasieg

co brac na topa i mida ? chodzi o flash tp itp

Opublikowano

1. Wejdź na jakieś probuildsy czy coś

2. Coś z dużym rangem

3. R q e w

4. Tą ognista

5. Doran blade i spotka

Flash+ignite ma ulti więc TP imo zbędny

Może dostanie, ale raczej na blinda

Opublikowano

Flash chyba na quinn nie jest potrzebny bo escape to z q i w krzaki ulti i bye

ja uzywalem wyczerpanie i bariera

Wlasnie teraz zauwzzylem ze popelnilem blad w Slowie znalesc a na telefonie ciezko mi poprawic na Znalezc

Opublikowano

Flash grasz prawie na wszystkim zwłaszcza że quinn nie ma jako tako escapu poza tym E które działa dość sytuacyjnie. Co do nerfów to wątpie bo przez ostatnich 30 gier raz ją spotkałem (g2) a poza tym wdłg mnie jest strasznie nudna, na linii ciężko ja zgnoić melasem na range może mieć problemy. Co do buildu to Buty cd/berserki/mobilitki/switness'y czy jak tam to się pisze... sytuacyjnie nwm czy jest sens pisać dalszy build gdy quinn można budować pod praktycznie wszystko co ma ad kwestia matchup'u ale takie bardziej musthave to chyba essence reaver/infinity/yoummu i później to można kombinować BT/MAW/LW/GA itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...