Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. przedmiotów i serwera testowego

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mianowicie mam dwa pytania.

1. Czy jest możliwośc jak w lol'u zrobienia sobię przedmiotów które chce się kupić czy trzeba wyszukiwać w sklepie? Chodzi mi o zapisanie swojego buildu jakos.

2. Czemu nie mogę zagrac na serwerze testowym :P? Pisze że Ostrzeżenie zła wersja czy jakoś tak

Opublikowano

Siemka. Mianowicie mam dwa pytania.

1. Czy jest możliwośc jak w lol'u zrobienia sobię przedmiotów które chce się kupić czy trzeba wyszukiwać w sklepie? Chodzi mi o zapisanie swojego buildu jakos.

2. Czemu nie mogę zagrac na serwerze testowym :P? Pisze że Ostrzeżenie zła wersja czy jakoś tak

1. Wyselekcjonować się przedmiotów niestety nie da, jednak można ustawić automatyczne składanie ekwipunku przez komputer; a tam jest opcja wybrania sobie itemów, które chcesz, by zostały zakupione. Nie da się zrobić zakładki ze swoimi przedmiotami. 

2. Serwer testowy jest uruchamiany tylko przed wgraniem na zwykłego clienta aktualizacji. Można sobie w ten sposób przetestować trochę szybciej wszystko to, co potem się pojawi na oficjalu. Z tego co wiem, obecnie jest on zamknięty. 

Opublikowano

1. Da się zapisać swój build, wchodzisz w "Gods" klikasz przykładowo Anubisa i masz po lewej na dole GOD BUILDER, wybierasz sobie itemki i klikasz save items i w meczu nie musisz już się j**** z szukaniem. Sam tak mam na prawie każdej postaci, bo komu chce się wyszukiwać cały czas itemków.

Oj Alfa oj

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...