Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać w 2016

arnan1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opłaca się grać w Tere w 2016 czy gra dużo ludzi . Na jakim serwerze gra np. najwięcej polaków i czy gra jest P2W a czy jak jest to da się cos ugrać nie płacąc ?

Opublikowano

Niestety sama czekam na powrót polaków do Tery...teraz większość siedzi na BD lub B&S, które są dla mnie mdłe i nie warte czasu, no ale to tylko moje zdanie.

W marcu na NA ( który polecam, bo EU to dno totalne ) ma wejść nowy patch. 

Co do ilości naszych rodaków na serwerach....są wszędzie po trochu, ale nic konkretnego na jakimś danym serwerze. Jakaś gildia jest na CH, ale max 10 osób może, potem jakaś grupka na TR z mojej starej gildi, która była aktywna, ale...się rozsypała :/, na MT też jakaś gildia, ale tam też bez szału no i mnie np. denerwuje wszędzie PVP i PK, nawet w miastach ( OMG ). Sama siedzę od stycznia i wyczekuję na jakieś info/ notkę jakiejś gildii, że rekrutują czy coś. 

Jeśli chodzi o P2W to na NA tego nie ma, co do EU to bym się sprzeczała....tam to gejfordż jest łasuchem na kasiorę obojętnie jakim sposobem.

Na NA normalnie ugrasz i możesz osiągnąć wszystko to co np. kupili sobie packa na miesiąc ( za kasę z gry czyli gold ), tylko po prostu wolniej :) Co do EU się nie wypowiadam, sry.

Opublikowano

Niestety sama czekam na powrót polaków do Tery...teraz większość siedzi na BD lub B&S, które są dla mnie mdłe i nie warte czasu, no ale to tylko moje zdanie.

W marcu na NA ( który polecam, bo EU to dno totalne ) ma wejść nowy patch. 

Co do ilości naszych rodaków na serwerach....są wszędzie po trochu, ale nic konkretnego na jakimś danym serwerze. Jakaś gildia jest na CH, ale max 10 osób może, potem jakaś grupka na TR z mojej starej gildi, która była aktywna, ale...się rozsypała :/, na MT też jakaś gildia, ale tam też bez szału no i mnie np. denerwuje wszędzie PVP i PK, nawet w miastach ( OMG ). Sama siedzę od stycznia i wyczekuję na jakieś info/ notkę jakiejś gildii, że rekrutują czy coś. 

Jeśli chodzi o P2W to na NA tego nie ma, co do EU to bym się sprzeczała....tam to gejfordż jest łasuchem na kasiorę obojętnie jakim sposobem.

Na NA normalnie ugrasz i możesz osiągnąć wszystko to co np. kupili sobie packa na miesiąc ( za kasę z gry czyli gold ), tylko po prostu wolniej :) Co do EU się nie wypowiadam, sry.

Tą samą opinię miałem na temat Blade and Soul, ale jak zagrałem to się przekonałem i polecam choć spróbować. Gra ma serio fajny klimat i gameplay.

@topic

TERA już podupada. Gra mało osób, wszyscy idą na nowe gry co koleżanka / kolega powiedział wyżej, genderlocki wkurzają, niedopracowane postacie, które tylko wyjdą i BAM'y na 2 hity zniosą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...