Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer typu "Oldschool"

KuXeT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dawno nie grałem w metina na privach itp.. zauważyłem ze po tym czasie dużo sie zmieniło i nawet na PLu są jakieś nowości itp troche taki kosmos.. Czy jest jakiś taki serwer typowo oldschoolowy np hard bez jakiś wielu nowości smiesznych zbroi i broni ktory polecacie? coś w stylu ravia tylko ostatnio wszedlem na ravie i zauwazylem ze pomimo fuzji (s1+s2) jest tam strasznie mało ludzi.. Co polecacie? Ewentualnie jesli na prawde nie znajdzie sie taki to może jakiś który poprostu jest dobry i jest dużo graczy?

Opublikowano

Najbardziej zbliżony do oldschooli jest tak jak napisał harnaś, Vesteris.

Jeden z lepszych serwerów :v

Opublikowano

Niestety nie działa mi do końca prezentacja tego serwera na MPC aczkolwiek spróbuje, pobiorę i zagram. Wielkie dzięki :)

@Edit: Nie działa mi stronka serwera, być może to chwilowe.. Wiecie coś na ten temat?

Opublikowano
VirtualMT2 - Najbardzie rozbudowany serwer metin2. Co do administracji - właśnie to ten smile.png administracja współpracuje ze sobą SUPER są zgrani dużo nowości i serwer który NIGDY NIE ŚPI   Nie zapominajmy też o ważnej rzeczy - Administracja jest pomocna więc możesz na nich liczyć pobierz Virtuala już teraz !

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

VirtualMT2 - Najbardzie rozbudowany serwer metin2. Co do administracji - właśnie to ten smile.png administracja współpracuje ze sobą SUPER są zgrani dużo nowości i serwer który NIGDY NIE ŚPI   Nie zapominajmy też o ważnej rzeczy - Administracja jest pomocna więc możesz na nich liczyć pobierz Virtuala już teraz !

typowo oldschoolowy np hard bez jakiś wielu nowości smiesznych zbroi i broni  <<

No rzeczywiście virtual ma hard i nie ma smiesznych zbroi i broni.

Nie polecam virtuala.

@topic Vesteris, balmora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...