Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie Postaci

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.gamertube.com/video-1840014-TERA%20Online:%20Character%20Creation%20Trailer

Będziemy mogli zmienić dosłownie wszystko, zaczynając od koloru skóry, oczu, a kończąc na najbardziej wymyślnych częściach ciała (bez skojarzeń). Ciekawe ile z tych 50 milionów wydanych na TERA Online, poszło na wykonanie właśnie tego systemu.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ci goście któzy zrobili Terę odeszli od NcSoftu z tego co wiem.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam nadzieję ze to będzie hit większy od metina

i ze wciągnie mnie na długe miesiące :D

a niewiecie czy to będzie gra free czy raczej płatna ??

bo takie gry (no wiecie Wow, Guild wars itp i itd) to już z abonamentem B)

copguy.gif

DAJ + PLSS

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ciekawe ile z tych 50 milionów wydanych na TERA Online, poszło na wykonanie właśnie tego systemu.

Ciekawe ile z tych 50 mln poszło w ogóle na terę.

@Up a pewnie sam, gdybyś nie dostał bana, nadal grałbyś w to "gówno". Jest darmowy, po polsku, dużo ludzi, no i non-target, bynajmniej w pewnej części, niewiele gier może tyle zaoferować, a ta ma już +10lat. Sam też tego nie lubie, ale nie przeszkadza mi, że inni w to grają.. oczywiście, do czasu, kiedy próbują przekonać innych do tej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...