Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słabe MMR.

BOT Gary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja pisze odnośnie mmr, mam 34 wygrane i 80 przegranych, praktycznie co mecz mam afka, od czego to zalezy dostaje +20 punktow ligowych w s5, pomocy :( juz nei wiem co robic, nei flamie, staram sie jak moge a ludzie troluja gierki ;x

Bez-nazwy_sqxsspp.png
Opublikowano

20 LP za wygrana to nie jest tak zle, Ile bys chcial dostawac? 30?

Nie postarales sie z tym winratio

Musisz zaczac wygrywac gry, dojsc do tego 50% winratio chociaz, bo 30% to troche zenada

Opublikowano

Winratio średni ma wpływ na MMR. Jak dostajesz 20 punktów to i tak dobrze przy tylu przegranych, bo niektórzy dostają po 17-19 i nie narzekają B) Jak wygrasz sporo gier z rzędu to MMR Ci się poprawi, może nie będziesz znowu dostawał po +28 jak pewnie od razu po placementach, ale na pewno nie spadniesz tak szybko + będziesz dostawał mniej na minus.

Opublikowano

Placz o 20 pkt :D Pamiętam jak się po 1-2 dostawało, albo nawet 0 czasami :D. Im wiecej wygrywasz tym wiecej pkt zyskujesz oraz mniej Ci odejmuja

Opublikowano

Pamiętam jak byłem kiedyś w bronze 4, to za przegraną brało 16 a za win dostawałem 17 xD

Potem jak się wbiłem wyżej i dostawałem po 27 lp zamiast 32 jak kiedyś to miałem doła, bo to przecież mało skoro mam 55% win, jak na Twoje, 20 lp to dużo.

Aktualnie dostaje po 27 lp mimo, że wygrywam raz na 5 gier, więc w sumie nie masz co narzekać.

Dobra, rozpisałem się o mnie  ^^

Postaraj się grać z kumplami, zawsze jeden flamer w teamie mniej, no nie?

Zobacz również, jakimi postaciami grasz i czy przydawają się one w late.

Weźmy np. Akali, jest bardzo dobra 1 vs 1, ale w late już nie jest tak przydatna dla teamu. Poszukaj postaci typu Fizz lub Annie.

To chyba tyle  :lenny:

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Placz o +20? W s3 dostawalo sie po 5 i bylo dobrze XDXD przy takim win ratio to jestes strasznie slaby, ale nie boj sie w koncu wejdziesz na swoj poziom i wyrownasz wygrane

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Raczej nie możliwe jest, że co gre masz afka, i przy takim win ratio to nie tylko jest wina afka ;c 

Pamiętam jak kiedyś w silver 5 nie było można spaść do brązu i miałem takie mmr +10 za wina  - 20 przegraną .. xD i w nastepnym sezonie golda wbiłem ^^

Opublikowano

kilka wazych rzeczy np

jak ktos cir wyzywa to go ignoruj albo napisz sorry nawet jak to nie twoja wina

nigdy nie pisz ze go reportujesz a reportuj jak masz powod

jak ci nie gankuja nie stawiaja wardow sa afk czy inne rzeczy to nie wyzywaj a najlepiej niz nid pisz bo jak napiszesz rozstaw wardy pls gank to oni to olewaja nic ci to nie pomoze :D

Opublikowano

Moj kolega ostatnio po wbiciu 30 lev odrazu zabral sie za rankedy i to jest blad , byc moze ty tez tak zrobiles, nie zagrales wystarczajacej liczby gier przez to teraz nie mozesz szybko awansowac. Ja na poczatku wybieralem mr yi /tryndamiera i sam wygrywalem gierki

u1lc.png
Opublikowano

88% win ratio, dostaje +25+26+27 dostalem raz +28 i nigdy więcej. / Nawet jak miałem 90% winratio to nie dostałem +30/29.
Graj sobie giereczki na luzie, zacnziesz wygrywac, winratio sie zwiekszy i bedzie cacy. +20 nie jest źle wczuj sie w tych, ktorzy maja dobre mmr a dostaja +12/+13 a -20, bo sie coś im zjebało.
LBzzZA2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...