Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PayPayl.

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z PayPal.

Otóż wysłałem pieniążki z innego konta na moje konta PayPal, a jak wiadomo pieniążki można przelać tylko z konta na którym są takie same dane jak na PayPal.

Mija już drugi dzień i właśnie się zastanawiam, czemu kasa nie przyszła na konto. Teraz dopiero sobie przypomniałem, że przelew roiłem z konta brata a PayPal przyjmuje przelewy tylko z takimi samymi danymi. W sumie nie była to duża kwota, ale co będzie z kasą, którą PP nie przyjmie ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z PayPal.

Otóż wysłałem pieniążki z innego konta na moje konta PayPal, a jak wiadomo pieniążki można przelać tylko z konta na którym są takie same dane jak na PayPal.

Mija już drugi dzień i właśnie się zastanawiam, czemu kasa nie przyszła na konto. Teraz dopiero sobie przypomniałem, że przelew roiłem z konta brata a PayPal przyjmuje przelewy tylko z takimi samymi danymi. W sumie nie była to duża kwota, ale co będzie z kasą, którą PP nie przyjmie ?

PayPal zwróci ci kasę na konto i poinformuje o powodzie zwrotu. Też tak miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...