Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BD skile

vendox19982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić lub na jakim lvlu u blade dancera odblokowuje sie ten skill co wyrzucasz goscia w powietrze i go przecinasz kilka razy a potem puszczasz te kolo na niego jak spada? ;x

Opublikowano

Jak zrobić lub na jakim lvlu u blade dancera odblokowuje sie ten skill co wyrzucasz goscia w powietrze i go przecinasz kilka razy a potem puszczasz te kolo na niego jak spada? ;x

Po najechaniu myszką na nieodblokowany skill ( w martial tome, pod K ), wyświetla ci się lvl, na którym się odblokuje.

Opublikowano

nie chodzi mi o to.. mam 30lvl i nie moge tego skila zrobic a wczoraj na pvp walczylem z 30lvlem i ciagle nakurwial tego skilla wyrzucal mnie w kosmos, ciol i potem walil tym kolem do gory wemnie , takie combo

Opublikowano

Ja tego skilla dostalem jak wszedl update (ten z ta wieza) i pod K pojawily mi sie "buildy" do wyboru. Jak wybralem bodajze ten na dungeony po uzyciu skilla pod 2 pojawila mi sie opcja wyrzucenia przeciwnika w powietrze (pod F) i ciecia go, ale stracilem swoj stary build :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...