Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Wtfast.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, czy zakup Wtfast jest jednorazowy, czyli płacę i ma się dostęp do pełnej wersji na zawsze?

Czy to jest zakup abonamentowy? Pytam bo kumpel ma problemy z Orange, a kończy mu się wersja próbna tego programu.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Yo, czy zakup Wtfast jest jednorazowy, czyli płacę i ma się dostęp do pełnej wersji na zawsze?

Czy to jest zakup abonamentowy? Pytam bo kumpel ma problemy z Orange, a kończy mu się wersja próbna tego programu.

Podejrzewam że abonamentowy, wszystko co bazuje na VPN i tunelowaniu jest zazwyczaj abonamentowe.

Opublikowano

Nie, płacisz za subskrypcje tego programu.

tcr31e.jpg

Przy obecnym kursie dolara to Twojemu koledze bardziej opłacałoby się założyć nowy internet, bo z orange to nigdy nic nie jest wiadome.

Opublikowano

tcr31e.jpg

Przy obecnym kursie dolara to Twojemu koledze bardziej opłacałoby się założyć nowy internet, bo z orange to nigdy nic nie jest wiadome.

to jest advanced, mozesz miec basic chyba za 4 dolary 

@top polecam na wescie kupic konto 30 lvl i grac tam, nie ma lagow

jebać psy

Opublikowano

Riot powinien do kazdego miesiaca subskrybcji tego programu dawac jednego skina gratis

nom i jeszcze 500zł jesli masz minimum diament

jebać psy

Opublikowano

tcr31e.jpg

Na weście nie ma lagów (orange) >?

Opublikowano

Riot powinien do kazdego miesiaca subskrybcji tego programu dawac jednego skina gratis

nom i jeszcze 500zł jesli masz minimum diament

Autor chce sobie pograc normalnie w lola ale zeby to zrobic musi placic co miesiac po to by nie miec lagow co nie powinno miec w ogole miejsca bo riot nie powinien do tego dopuscic. Zamiast wydac te 30 zl na skiny to musi wywalic kase na subskrybcje...

u1lc.png
Opublikowano

tcr31e.jpg

Na weście nie ma lagów (orange) >?

ja nie mam na wescie, na eune mam packet loss i wyzszy ping 

jebać psy

Opublikowano

Na weście nie było lagów i freezów a teraz z dupy mam i to o wiele większe niż na eune (Orange). Tak więc nie wiem czy west pomoże teraz 

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...